📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"żywy dowód na to ze nie zawsze baba za kółkiem to katastrofa na drodze."
Fakt, ale to tylko wyjątek potwierdzający regułę...
99% bab za kierownicą powinno zostać odesłanych do kuchni w trybie natychmiastowym.
Fakt, ale to tylko wyjątek potwierdzający regułę...
99% bab za kierownicą powinno zostać odesłanych do kuchni w trybie natychmiastowym.
Rdest ma to do siebie,że ciężko go wyrwać
miała dobry start (czytaj hajs albo rodzice mają hajs)
bez hajsu w tym sporcie co najwyżej mozna tor zamiatać
bez hajsu w tym sporcie co najwyżej mozna tor zamiatać
Czym się różni zawodowiec od amatora ?
Jeden to lubi a drugi to umie.
Tak samo jest z babami. Jednostkowy przypadek potwierdzający regułę.
Jeden to lubi a drugi to umie.
Tak samo jest z babami. Jednostkowy przypadek potwierdzający regułę.
Myślę że byłbym zajebistym pilotem samolotu ale redbull mnie nie kocha a sam sobie go nie kupię...
Jazda samochodem to jak pisanie czy jazda na rowerze, trochę talentu a reszta to pinionszki i ćwiczenia.
Jazda samochodem to jak pisanie czy jazda na rowerze, trochę talentu a reszta to pinionszki i ćwiczenia.
Nie byłbym sobą bez komentarza w stylu: fajne kudły, tarmosiłbym w boxie
najgorszy rodzaj baby za kierownicą to taka której wydaje się ze potrafi jeździć.
Całkiem fajna i ułożenie rąk na kierownicy, mogła by tak po moim pindolu
Tylko, że ona jeździ po torze, a nie po drogach
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
No fakt, tor to nie droga
pozazdroscić pasji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów