Co tu się odjebało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba faktycznie kotek, a nie foka lub gówno na sznurku jak wcześniej myślałem. Piwo dla kierowcy za ominięcie kotka. Kiedyś byłem ruSSkiem, ale teraz jestem arabem, a my bardzo lubimy koty.
Chyba kotek. Uff, kierowca był przytomny i chyba nic mu się nie stało.
I od razu bezpieczniej na drodze.
Ile on hamował? 4 sekundy?
To powinien się móc zatrzymać/zwolnić i skręcić.
Chyba że nie hamował, tylko sobie świecił tym światełkiem.
Ile on hamował? 4 sekundy?
To powinien się móc zatrzymać/zwolnić i skręcić.
Chyba że nie hamował, tylko sobie świecił tym światełkiem.
Kierownik tira omijał kotecka, a gdy kierownik tira i motoseksualista zorientowali się że lecą na czołowe, zaczeli się macać kto na którą stronę zjedzie. Obaj to pipki i zamiast trzymać kurs na jedną stronę (wedy drugi zjechał by na przeciwną) zaczeli tańcować
BTW. Bardzo dobre ujęcie z kamery. Jakby ktoś kto ją ustawił czekał na takie wypadki.
BTW. Bardzo dobre ujęcie z kamery. Jakby ktoś kto ją ustawił czekał na takie wypadki.
Czy on kurwa w tym motocyklu nie miał hamulców, że przyjebał z taką prędkością, że zginął?
Miał do wyboru albo przejechać kota, albo wjechać na czołówkę ze skuterzystą. Wybrał mniejsze zło.
Dlatego gdy widze kota - naprzod. Nie ma hamulcow ani paniki , To tylko kot
Piękny przykład fiksacji wzroku u motopizdy i kierowcy ciężarówki.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Co tu się odjebało.
pierdolicie po prostu normalnie wszyscy najebani byli.. żadne koteczki sreczki
Kara śmierci dla "kierowcy" ciężarówki. Jakim trzeba być niedojebem, żeby takie manewry odpierdalać 40 tonowym pojazdem to jest jedno, drugie, omijać jakąś wydrę by wjechać w człowieka. Żwcem go powinni spalić by dać sygnał innym idiotom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów