📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doskonaly przyklad kapitalizmu.
Sprytna i zaradna kobitka wyruchala dwoch Januszy biznesu, ktorzy zamiast szybko wylaczyc maszyny, to polecialy jeden po drugiego i pozniej plakac do ochrony.
Przyklad geniuszu i spierdoliny umyslowej.
Brawo!!!
Sprytna i zaradna kobitka wyruchala dwoch Januszy biznesu, ktorzy zamiast szybko wylaczyc maszyny, to polecialy jeden po drugiego i pozniej plakac do ochrony.
Przyklad geniuszu i spierdoliny umyslowej.
Brawo!!!
kurwa wreszcie ktoś się odegrał na tych jebanych automatach, piwo dla pań i zapraszam do Zakopca gdzie utopiłem z 10 zł na to gówno...
@up Taaa, już widzę te 10 zł No naprawdę, żeby tak pęknięta żyłka hazardzisty bolała po 10 zł...
Up
miałem 12 lat, pojechałem na zieloną szkołę i połowa budżetu poszła na jebany automat... uwierz bolało
miałem 12 lat, pojechałem na zieloną szkołę i połowa budżetu poszła na jebany automat... uwierz bolało
nowynick napisał/a:
Up
12 lat miałeś w 94r. a nowe banknoty i monety po denominacji weszły w życie rok później więc to nie trzyma się kupy.
20 zl. Na 2 tygodnie zielonej szkoly. Widze ze cie rozpieszczano.
mygyry napisał/a:
@up myślę, że wysłał kumpla żeby bezpieczniki wyłączył
Albo żeby przyniósł świeżego kota.
Kota nie ma, laski harcują
Velture napisał/a:
12 lat miałeś w 94r. a nowe banknoty i monety po denominacji weszły w życie rok później więc to nie trzyma się kupy.
ja pierdole co ja pamiętnik prowadzę? 12 czy 13 rzeczywiście, zajebista różnica...
Prawda jest prosta, technik spierdolił przy ostatnim przeglądzie i źle ustawił napięcie ramienia. Panowie jak w końcu ogarną że to jest powodem to technik będzie płacił.
Jebie fejkiem. Od kiedy w automatach leży po jednej maskotce? Zainteresowali się, kiedy worek był już pełen? Chwytak miał tak pewny ścisk?
Już tyle azjatyckich ściem tu wrzucaliście, że i w tą nie uwierzę.
Już tyle azjatyckich ściem tu wrzucaliście, że i w tą nie uwierzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów