📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co za czasy, nawet ci smieci podpierdola
Umyj ręce i obetnij pazury brudasie. Niewiele czystszy jesteś od tego, który ze śmietnika wychodzi.
zajetynick napisał/a:
Umyj ręce i obetnij pazury brudasie. Niewiele czystszy jesteś od tego, który ze śmietnika wychodzi.
Dzięki Ci o czyścioszku.
Jednakże to nie ja jestem autorem tego filmu.
myślałem że go załadują do ciężarówki podnosząc pojemnik
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Przecież to ojciec operatora kamery, bo jak niby tamten miał wiedzieć ze to śmieciarka przyjechała i trzeba spierdalać ? - Musiał mieć info.
nie wierze ze gosciu spał w smietniku.
jezeli tak bylo, to pewnie musial byc tam pare dni bo inaczej by sie tak nie zadomowił, z drugiej strony, ktoś by go widział na pewno.
jezeli tak bylo, to pewnie musial byc tam pare dni bo inaczej by sie tak nie zadomowił, z drugiej strony, ktoś by go widział na pewno.
irish napisał/a:
nie wierze ze gosciu spał w smietniku. jezeli tak bylo, to pewnie musial byc tam pare dni bo inaczej by sie tak nie zadomowił, z drugiej strony, ktoś by go widział na pewno.
Widzieli go koledzy hanysy ale czekali aż sam się wymelduje ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów