📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierdoli?
Tak, ale to nie jest zwykłe pierdolenie. Wałęsa prezentuje szczytową formę chłopskiego rozumu. Dlatego był tak popularny. Dziś w polsce i na świecie moda na chłopski rozum powraca, więc wystarczyłoby go PRowo dobrze wcisnąć w grupę nowoczesnych "wolnomyślicieli" którzy mówią jak jest, i znów wielu by waliło mentalnie do Bolka i jego mądrości.
Tak, ale to nie jest zwykłe pierdolenie. Wałęsa prezentuje szczytową formę chłopskiego rozumu. Dlatego był tak popularny. Dziś w polsce i na świecie moda na chłopski rozum powraca, więc wystarczyłoby go PRowo dobrze wcisnąć w grupę nowoczesnych "wolnomyślicieli" którzy mówią jak jest, i znów wielu by waliło mentalnie do Bolka i jego mądrości.
Stanowczo za długo siedział w tej szafie u Cześka
Jak to mówią: z gówna bata nie ukręcisz.
Fx12 napisał/a:
Tyle lat odczytów, przemówień, prelekcji, pracy speców od PR ...
Jak to mówią: z gówna bata nie ukręcisz.
nic nie trzeba krecic. media, przemysl rozrywkowy i panstwowa edukacja - to jest jak beton i mozna nawet bolka postawic na fasadzie i nic sie nie stanie.
Mam jak obciąga penisa.
DarioLee napisał/a:
Taki kurwa debil był prezydentem Polski..
Nadal prezydentem Polski jest debil.
Retsam napisał/a:
ma ktos jego zdjecia nago
Mam jak obciąga penisa.
nie ma innej możliwości, podczas pracy jako elektryk musiał go mocny voltarz jakiś pierdolnąć kiedyś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów