📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niezłe typy, zatrzymali im wyciąg, tak aby nie mogli uciec, ani się schronić
Podziwiam kamerzystę... ja bym spierdalał jak najdalej. Dzięki takim ludziom mamy materiał na sadisticu!
Jak mi ich szkoda - Ubogie w złoża wyspy, trzęsienia ziemi, wulkany, tsunami, dwa bombardowania nuklearne, Kim za sąsiada... A mimo to stoją gospodarczo lepiej niż miażdżąca większość państw.
MakKfacz napisał/a:
Jak mi ich szkoda - Ubogie w złoża wyspy, trzęsienia ziemi, wulkany, tsunami, dwa bombardowania nuklearne, Kim za sąsiada... A mimo to stoją gospodarczo lepiej niż miażdżąca większość państw.
Ale społecznie to już raczej leżą. Zainteresowani źródła znajdą, linkami tu sypał nie będę. Japonia umiera, bo kolejne pokolenia żyły coraz wygodniej, pewne źródła podają, że nawet 25% Japończyków do 34 lat nawet nie uprawia seksu, co tu mówić o rozmnażaniu. Teoria szczurów - kolejny raz się sprawdzi?
Smog jak w Krakowie, w tym Kutasatsu.
Budzą się po kolei. Filipiny, Japonia... czekam na Islandię hue hue hue.
alexandrus napisał/a:
Budzą się po kolei. Filipiny, Japonia... czekam na Islandię hue hue hue.
Islandia to tam chuj, jak Giewont się obudzi i zobaczy, że mu krzyż na ryju przyprawili to dopiero będzie rozpierdol.
Kurwa XXI wiek a pierwsze video czarno-białe... chuje.
Z tych ich jekow ja nie wiem czy ona juz dostala skala wulkaniczna czy jeszcze cos mowi...?
Miejsca niemal w pierwszym rzędzie. Paradoksalnie miejsca na krzesełku wyciągu mogą być zbawcze - lawina piroklastyczna, w skład której wchodza gazy przmieszczające się przy ziemi. Powszechnie najpierw giną małe zwierzęta żyjące na powierzchni na skutek zatrucia się gazami. Np. okoliczni wulkanów używają małych psów do wypraw po stokach wulkanicznych jako jednorazowych detektorów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów