Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Fanatycy.com.pl
aaaaaaaaaaaaaa • 2020-07-06, 19:23
Wiem... rzygamy już polityką.
Ale w ostatnim czasie pojawił się fanatyk antytrzaskowski w tym temacie sadistic.pl/dobra-zmiana-vt519932.htm?fbclid=IwAR2pLC54qnpiRS-VcTpWP28...

Nie tylko tacy fanatycy są wśród nas.
Zwolennik PAD postanowił wesprzeć swojego kandydata, miał prawo.

Nie każdemu to się spodobało...

Ciężko będzie złapać sprawców, ale jeśli się uda, to mam nadzieję, że im dopierdolą.... mimo, że nie jestem wyborcą PAD.
Zwykłe skurwysyństwo.

Bonusik świeżutki z dziś. Już na kołach

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa 2020-07-06, 22:39 3
@Kulabambula

Usuń to kurwa...
Albo nie usuwaj, tylko zrób lajwa z wejścia ekipy...
Zgłoś
cesarz1982 2020-07-06, 22:46 1
Trzaskowski zawsze kłamał i kłamie dlatego wybieram Dudę
Zgłoś
Blantowy 2020-07-06, 22:46 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

@Kulabambula
Usuń to kurwa...
Albo nie usuwaj, tylko zrób lajwa z wejścia ekipy...

Za to w Brazylii byś tylko bambusem po dłoniach dostał od panów w klapeczkach.Ale u nas za takie coś jest szansa,że wyjebią Ci drzwi o 6 rano.Tak czy siak a hoj przygodo...
Zgłoś
koolowsky 2020-07-06, 22:55 4
Do wszystkich miłośników Konfederacji. Niestety trzeba głosować na Trzaskowskiego. Jego wygrana osłabi PiS, a słaby pis to silna Konfa.
Sam Trzaskowski nie wprowadzi nic mając większość sejmową dla pisu ale przynajmniej będzie tych debili blokował.
Zgłoś
NataliaW 2020-07-06, 22:58 6
pazuzu napisał/a:

Jesteś żałosny ale pewnie oglądasz tvpis to nic nie wiesz ambergold wałek na 800mln a co powiesz na walki pisu, skoki ponad 4mld!! Afera getback 2.5mld!! A ty wyskakujesz z ambergold z marnymi 800mln

A co powiesz o prawie 300 mld z VAT. Moj znajomy ma firmę transportową i mówił że jeedna naczepę w spedycji z nutellą ponad 10 razy przewoził za granicę i spowrotem. Jestes po wcem zapewne więc możesz się nie domyślać(bo myślenie to nie wasza mocna strona) ale właśnie tak jebali Polskę na VAT. I tu mówię tylko o jednym przypadku. Dlaczego loty Orlenu i inne spółki skarbu państwa za po były nie opłacalne(przygotowywane do prywatyzacji) a teraz znoszą złote jaja?
Zgłoś
s................l 2020-07-06, 22:58 2
Z obserwacji zauważyłem, że na wybory chodzi głupi plebs, który myśli, że coś zmieni. Jeszcze coś pierdolą o obowiązku i wolności wyboru, kiedy i tak 3/4 narodu zaprogramowane jest przez mass media i wychodzą potem takie kwiatki jak wyżej. Ludzie, możecie wziąć moją radę do serca, albo wsadzić sobie ją w dupę, ale lepiej być pragmatykiem i mieć wyjebane na to wszystko i zwłaszcza na to co mówią ludzie, tv, celebryci, nawet ludzie nie wiadomo jak bardzo wykształceni, bo to całe gówno wyszło właśnie od nich. Weźcie kurwa w końcu sprawy we własne ręce i nie traćcie czasu na pierdoły, bo jakiś Duda czy Trzaskowski wam nie pomoże, a prędzej dopierdoli taką ustawę, że się posracie kukurydzą z biedronki. Jeżeli macie wyjebane w moje słowa, to też dobrze, jakiś to cień buntu, w ospałym, ociemniałym i ociężałym społeczeństwie.
Zgłoś
marcino_zly 2020-07-06, 23:03
T0B1 napisał/a:

Uwaga, za czasów PO utopiłem w Amber Gold 0 PLN - myślisz, że jak poproszę to Andziej wypłaci mi jakieś odszkodowanie?

Nie utopiłeś to Andziej nie wypłaci, ewentualnie dostanie twoja stara że się urodziła i ciebie wypluła.
Zgłoś
S................n 2020-07-06, 23:10 1
Hahahaha na drugi raz na starze niech Anżeja zamontujo

NataliaW napisał/a:

A co powiesz o prawie 300 mld z VAT. Moj znajomy ma firmę transportową i mówił że jeedna naczepę w spedycji z nutellą ponad 10 razy przewoził za granicę i spowrotem. Jestes po wcem zapewne więc możesz się nie domyślać(bo myślenie to nie wasza mocna strona) ale właśnie tak jebali Polskę na VAT. I tu mówię tylko o jednym przypadku. Dlaczego loty Orlenu i inne spółki skarbu państwa za po były nie opłacalne(przygotowywane do prywatyzacji) a teraz znoszą złote jaja?

Hahahaha złote jaja? Lot? hjahahaahhahha!!! nieźle działa ta propaganda TVP. A czemu niedawno piloci i personel naziemny lotu strajkowali? ty z chuja spadłeś?
Zgłoś
bartolo20 2020-07-06, 23:11
Kurwa nawet tutaj, już nie można w spokoju pooglądać rozpierdolu w Murice czy gościa rozjezdzanego przez pociąg. Dajcie sobie spokój z polityką, przynajmniej tutaj, proszę.
Zgłoś
s................s 2020-07-06, 23:14 1
satariel napisał/a:

Z obserwacji zauważyłem, że na wybory chodzi głupi plebs, który myśli, że coś zmieni. Jeszcze coś pierdolą o obowiązku i wolności wyboru, kiedy i tak 3/4 narodu zaprogramowane jest przez mass media i wychodzą potem takie kwiatki jak wyżej. Ludzie, możecie wziąć moją radę do serca, albo wsadzić sobie ją w dupę, ale lepiej być pragmatykiem i mieć wyjebane na to wszystko i zwłaszcza na to co mówią ludzie, tv, celebryci, nawet ludzie nie wiadomo jak bardzo wykształceni, bo to całe gówno wyszło właśnie od nich. Weźcie kurwa w końcu sprawy we własne ręce i nie traćcie czasu na pierdoły, bo jakiś Duda czy Trzaskowski wam nie pomoże, a prędzej dopierdoli taką ustawę, że się posracie kukurydzą z biedronki. Jeżeli macie wyjebane w moje słowa, to też dobrze, jakiś to cień buntu, w ospałym, ociemniałym i ociężałym społeczeństwie.

Ironia. Ynteligencja pierdoli wybory, bo "głos jednostki nic nie zmienia". Ale ostatecznie ten zjednoczony, jak to określiłeś, "głupi plebs" nadaje kierunek świata.
Zgłoś
S................n 2020-07-06, 23:22
Jak widzę takich pojebów co wszędzie wpierdalaja Anżeja i Czosnoskiego to sam bym z checia wyjebał tego matiza. Skurwiel dojebał jeszcze polską flagę zamiast zydowskiej.
Zgłoś
mygyry 2020-07-06, 23:26 1
alexandrus napisał/a:

Jak widzę takich pojebów co wszędzie wpierdalaja Anżeja i Czosnoskiego to sam bym z checia wyjebał tego matiza. Skurwiel dojebał jeszcze polską flagę zamiast zydowskiej.

Ale co ci przeszkadza? Ktoś chce i ma taką potrzeba to niech się nakręca, nie moja sprawa jedni wieszają na maja flagi inni nie, jedni sobie powieszą baner z politykiem inni nie, jeżeli ktoś ma inne zdanie niż ja to mogę z nim pogadać i tyle, naprawdę odpierdala niektórym tak, że powinni kaftan dostać.
Zgłoś
NataliaW 2020-07-06, 23:27 2
alexandrus napisał/a:

Hahahaha na drugi raz na starze niech Anżeja zamontujo
Hahahaha złote jaja? Lot? hjahahaahhahha!!! nieźle działa ta propaganda TVP. A czemu niedawno piloci i personel naziemny lotu strajkowali? ty z chuja spadłeś?

Sprawdź imbecylu ile wyniki finansowe lotu za po i za PiS. Sprawdź w jakim źródle chcesz i nie ośmieszają się głombie
Zgłoś
maderfakermen 2020-07-06, 23:33
Napiszcie tu teraz wszyscy, że to o czym tu pierdolicie to sarkazm
Zgłoś
pazuzu 2020-07-06, 23:39
NataliaW napisał/a:

Zapewne masz na myśli "lukę w VAT" gdzie niby start w ciągu 10 lat wynosiły 250mld, oczywiście to jest naginanie faktów i statystyki ale idąc tym samym wyliczeniem pis przejebal 87mld w 3 lata więc nie są lepsi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem