📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Asuritta napisał/a:
tak to jest jak się jeździ po lewej stronie ;P CHUNIA
Ciekawostka, choć nie wiem czy wyczaisz. Wszystki ruch w Europie i reszcie świata początkowo odbywał się z lewej strony. Jest oczywistym rozwiązaniem dla praworęcznych ludzi. Ale cóż... najlepiej jak się małpuje po francuzach
Mgmacius napisał/a:
Ciekawostka, choć nie wiem czy wyczaisz. Wszystki ruch w Europie i reszcie świata początkowo odbywał się z lewej strony. Jest oczywistym rozwiązaniem dla praworęcznych ludzi. Ale cóż... najlepiej jak się małpuje po francuzach
zalezy czy wiecej skrecasz w prawo czy lewo...
dziwnie sie zmienia biegi lewa reka
dailymail.co.uk/news/article-8885917/Ferrari-driver-speeds-London-brid...
z czego miał redukować jak to 100 leci na 1?
swampman napisał/a:
polecial jak kaczynski po oredziu
Raczej poleciał jak platforma w sondażach
Chciał usłyszeć ryk silnika ferrarii więc dał gazu. Ale nikt mu kurwa nie powiedział że wtedy zrywa przyczepność.
Najpierw musi chyba pojeździć golfem albo bmw 3 z Lexusami z tyłu.
Najpierw musi chyba pojeździć golfem albo bmw 3 z Lexusami z tyłu.
jarekddz napisał/a:
Czy on zredukował bieg, zamiast dać wyżej?
Dokładnie tak jak piszesz. Zredukował bieg zamiast dać na wyższy i to spowodowało, że auto dostało większe obroty i zaczęło palić gumę gdzie potem złapały koła przyczepność i nie zapanował nad autem.
eLzar napisał/a:
Dokładnie tak jak piszesz. Zredukował bieg zamiast dać na wyższy i to spowodowało, że auto dostało większe obroty i zaczęło palić gumę gdzie potem złapały koła przyczepność i nie zapanował nad autem.
Pierdolisz. Nie znasz się. Nie zawsze możesz zredukować bieg kiedy chcesz nawet w takiej skrzyni biegów jaką ma ferrari. Po prostu możeszu uszkodzić silnik i komputer nie redukuje kiedy obroty są za wysokie. On nic nie zrobił z biegami, bo mu się łopatki i lejce ppjebały. Zdjął nagle nogę z gazu przy wysokich obrotach i huj dalej wiadomo.
zdun napisał/a:
z czego miał redukować jak to 100 leci na 1?
Skoro nie widzisz, to obejrzyj w zwolnionym tempie, za którą łopatkę pociąga. Poza tym, to nie twój pizdocykl, żeby miał 100 na jedynce.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów