📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
"zawsze możesz zmienić pracę i wziąć kredyt"
co za kurwa kretyn, lej na koło dalej i śpij w tej oszczanej budzie. Za kare ci tą prace ktoś dał jak mniemam ;>
"zawsze możesz zmienić pracę i wziąć kredyt"
co za kurwa kretyn, lej na koło dalej i śpij w tej oszczanej budzie. Za kare ci tą prace ktoś dał jak mniemam ;>
@solltys
Za to dla TIRolotów inni kierowcy nie istnieją, nie mają celu w swojej jeździe, im się nie spieszy...
Jest tylko ON z Ważnymi Sprawami.
Za to dla TIRolotów inni kierowcy nie istnieją, nie mają celu w swojej jeździe, im się nie spieszy...
Jest tylko ON z Ważnymi Sprawami.
@solltys
Nie przetłumaczysz. Kiedyś próbowałem - bez skutku.
Niestety większość stosuje się do zasady, że szybszy może wyprzedzać wolniejszego. No chyba, że to ciężarowiec - to wtedy nie - bo to cham i prostak bez kultury.
Nie wszyscy są w tym temacie tak wyrozumiali, jak ja.
PS. powyższe nie odnosi się do sytuacji z załączonego materiału wideo.
minimum logiki proszę - nawet pod utrudnianie ruchu ciężko to podciągnąć.
Nie przetłumaczysz. Kiedyś próbowałem - bez skutku.
Niestety większość stosuje się do zasady, że szybszy może wyprzedzać wolniejszego. No chyba, że to ciężarowiec - to wtedy nie - bo to cham i prostak bez kultury.
Nie wszyscy są w tym temacie tak wyrozumiali, jak ja.
PS. powyższe nie odnosi się do sytuacji z załączonego materiału wideo.
beeveer napisał/a:
@up, jak wyprzedza ponad minutę , to już nie jest wyprzedzanie, tylko tamowanie ruchu.
minimum logiki proszę - nawet pod utrudnianie ruchu ciężko to podciągnąć.
@up, jak wyprzedza ponad minutę , to już nie jest wyprzedzanie, tylko tamowanie ruchu. i przestancie pierdolic glupoty, że 3 minuty ratują was między spedycją, wszystko zalezy glownie od lokalnej logistyki. a czy dojedziesz 1 mop dalej czy blizej tez jeden chuj. Sam kilkanaście razy w roku w piątkowy wieczór zbieram z michendorfu tych co chca do domu. od którego dzielą ich godziny. i jakoś docierają. Tylko dopiero jak taki człowieczek jedzie ze mna>220 i co pare minut wali nosem w szybę, to wtedy załapuje o co chodzi.
solltys napisał/a:
@tomitomala4 Zjebie czasami dla kierowcy 3 minuty wcześniej oznacza ze nie będzie musiał spędzić weekendu na spedycji tylko w domu z rodziną ale co taki pajac jak ty może wiedzieć, Janusz się spieszy swoim gulfem do domu i chuj.
W sumie to mnie to jebie czy on się spieszy do domu czy nie - bo ja rano spieszę się do pracy a wieczorem do domu i chyba każdy z nas właśnie tak ma a w takim momencie ma się priorytet dla siebie a nie innego kierowcy. Na szczęście mnie rzadko spotyka taka sytuacja, żeby tir tira, a jak się zdarza to już kij z tym, niech jedzie. Trochę wyrozumiałości nikomu nie zaszkodzi
Nadal wolę to, jak mnie tir przyblokuje, bo taka praca i takie warunki, niż jakieś kurwa sejczento czy inny pierdziel. No wtedy to mnie krew zalewa.
Jesteś bandą debili , przecież wszystkie te tiry jadą po to , żebyście mogli pójść jutro do biedry i kupić sobie waszą ulubioną zupkę chińską , cebulaki jedne . Przestańcie kupować cokolwiek , tankować samochody , używać prądu , to i tiry przestaną jeździć po autostradach . Chcecie mieć luksusy , tiry muszą jeździć . Proste ? Proste . Nie ma bardziej debilnego hasła niż " tiry na tory " .
@up
To niech jeżdżą, tylko przepisowo 80 wszyscy i będzie spokój...
To niech jeżdżą, tylko przepisowo 80 wszyscy i będzie spokój...
@ lukasz, sam jesteś debil. bo jak dojeżdżam do awarii 2 godz później, to produkcja zakładu też zostaje uruchomiona 2 godz później, a te jełopy w ciężarówkach czekają, albo mogą sobie gówno wozić, zamiast części do nowych samochodów. I właśnie czekają przez swoich popierdolonych kolegów. Nie dociera do tych tępych łbów, że żebyście mieli co wozić - inni muszą to wyprodukować?
Gdzieś wyżej ktoś napisał, że jeden ma 98, a drugi 94km/h. Biorąc pod uwagę długość zestawu na poziomie do 20m, plus jakiś margines przy wyprzedzaniu, chuj niech będzie w sumie 50 metrów potrzeba na wyprzedzenie. To daje jakieś 45 sekund przy tej różnicy prędkości. Ale nie kurwa po kilka minut. I tak co kilka km. I pod górki. I pod zakazami wyprzedzania. Ja wiem, że każdy się śpieszy. Nawet i ciężarowcy. Ale wyprzedzanie w tempie ślimaczym z nieznaczną różnicą prędkości rzędu +/- 1km/h to kurestwo i za to zawsze będziecie jebani.
Ktoś pisał coś o Biedrze i zupkach chińskich - spoko, poczekam 3 minuty, które mógłby nadrobić kierowca wyprzedzając. Za to ja tracę ponad godzinę na jednym przejeździe autostradą np A2. Dobrze, że chociaż na bramkach można się przed Was wpierdalać
PS Wszyscy Kierowcy! Wiecie, że na bramkach viatoll only można też sobie bilecik wziąć? Korzystajcie, niech też stoją w kolejkach!
Ktoś pisał coś o Biedrze i zupkach chińskich - spoko, poczekam 3 minuty, które mógłby nadrobić kierowca wyprzedzając. Za to ja tracę ponad godzinę na jednym przejeździe autostradą np A2. Dobrze, że chociaż na bramkach można się przed Was wpierdalać
PS Wszyscy Kierowcy! Wiecie, że na bramkach viatoll only można też sobie bilecik wziąć? Korzystajcie, niech też stoją w kolejkach!
@beeveer: a do tych zapierdalających na produkcji nie dociera, że aby mogli rozpocząć produkcje potrzebują najpierw dostawy materiału?
idiotyczne porównania.
idiotyczne porównania.
Tirowcy i ludzie którzy ich mają za bohaterów są śmieszni. Może traktujmy jak bogów producentów okien? Bez nich by do domów nam się lało przy dobrym deszczu. Może kochajmy operatorów koparek w kopalniach? Dzieki nim mamy drogi i węgiel. Może wszystcy się spuszczajmy nad praca zootechników? Dzieki nim możemy wpierdolić kanapke z szynką i jajecznice. Bycie kierowcą to taki sam zawód jak każdy inny, i nie ma żadnych powodów żeby ich traktować inaczej. Ich obowiązkiem jest jechać nie szybciej niż 80km/h, i chuja mnie obchodzi ich system pracy. Jak są miekkimi pałami i się godzą na nierealne trasy to ich problem. Gdyby mieli jaja to by się postawili januszom biznesu i albo by sebatransporty padły z braku kadry albo urealnili koszta ze wzgledu na przestrzeganie prawa.
Co wy pierdolicie? Zapytał kiedyś którykolwiek z Was zawodowego kierowce czemu to jest tak nagminne?
Otóż jeden facet powiedział mi, ze chodzi o urozmaicenie sobie monotonnej drogi, zeby nie przysnac i nie wjebac sie w osobówki np. Na bramce. Mnie też chuj strzela jak mam za nimi jechać, no ale kurwa bądźmy ludźmi.
Otóż jeden facet powiedział mi, ze chodzi o urozmaicenie sobie monotonnej drogi, zeby nie przysnac i nie wjebac sie w osobówki np. Na bramce. Mnie też chuj strzela jak mam za nimi jechać, no ale kurwa bądźmy ludźmi.
huje z takich ciężarówek , szczególnie typu nagrywającego , jebać was
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów