Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Z ciał tych "katolików" ułożyc stos a na góre krzyż wbic
Motyw jak w trzystu i zdjecia na hard by byly
Motyw jak w trzystu i zdjecia na hard by byly
Mnie ciekawi jaka była by reakcja tych wszystkich ludzi, gdyby nagle kilku podbiegło do krzyża, oblało go benzyną i podpaliło
Jak to jaka reakcja?
Założyliby kilty i zaczęli śpiewać szkockie pieśni wojenne.
cranntara.org.uk/crannta.htm
Założyliby kilty i zaczęli śpiewać szkockie pieśni wojenne.
cranntara.org.uk/crannta.htm
w polsce zakwitła nowa religia: pislam. oby z islamistów wzięli dobry przykład i się wysadzili w powietrze
teken napisał/a:
Mnie ciekawi jaka była by reakcja tych wszystkich ludzi, gdyby nagle kilku podbiegło do krzyża, oblało go benzyną i podpaliło
Ci ludzie nie byli by mądrzejsi od tych co go bronią wtedy.
Możliwe, dla mnie jest już cała sytuacja jasna: so pathetic
Byłem tam kilka godzin temu. Myślałem że media przesadzają, że nagonka na PIS i takie tam. Gówno prawda ...
To co tam sie dzieje nawet najbardziej zryty umysł nie jest w stanie sobie wyobrazić, a doświadczyć tego na własnej skórze ...
Sadystyczna ambrozja ... Przy okazji odkryłem że "sadistic" to może i jestem, ale przy kompie. Poczuć tą atmosferę przy krzyżu ...
Jedyne porównanie jakie przychodzi mi do bani to siódmy krąg piekieł. A przecież tam ludzie podobno siedzą i bronią ... Tylko nie wiadomo czego. Film sadystyczny niestety nie jest, bo zaczęli sie napier...ać, jak mi bateria siadła - złośliwcy. Jakość niestety z telefonu, ale rozmodlonego kolesia pod krzyżem w czapce widac dobrze
To co tam sie dzieje nawet najbardziej zryty umysł nie jest w stanie sobie wyobrazić, a doświadczyć tego na własnej skórze ...
Sadystyczna ambrozja ... Przy okazji odkryłem że "sadistic" to może i jestem, ale przy kompie. Poczuć tą atmosferę przy krzyżu ...
Jedyne porównanie jakie przychodzi mi do bani to siódmy krąg piekieł. A przecież tam ludzie podobno siedzą i bronią ... Tylko nie wiadomo czego. Film sadystyczny niestety nie jest, bo zaczęli sie napier...ać, jak mi bateria siadła - złośliwcy. Jakość niestety z telefonu, ale rozmodlonego kolesia pod krzyżem w czapce widac dobrze
Katyń 2010...
Szczęście, że młodzież narodowa nie wpadła tam jeszcze - polała by się krew.
Szczęście, że młodzież narodowa nie wpadła tam jeszcze - polała by się krew.
Ja bym to szybko rozwiązał, kompania zwartych oddziałów, trochę wapna itp.
A na poważnie, widać, jakie z naszych "władców" pizdy, dać się zastraszyć bandzie fundamentalistów Żenada.
A na poważnie, widać, jakie z naszych "władców" pizdy, dać się zastraszyć bandzie fundamentalistów Żenada.
dubstep w wersji krzyżstep
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów