Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
zburzyć pałac kultury a na jego miejsce krzyż postawić, największy na świecie żeby było go z kosmosu widać O!
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Jacy ludzie. W dupie jest ten krzyż! Kuźwa Zorbie wam wszystkim po krzyżu postawicie sobie na ogródku! Gdyby krzyż usunęli bez poprzedniego uprzedzenia nie było by sprawy. A te babki to wytłuc, 100% pamięci mózgu zajęta przez PiS.
Już telefony poszły..... To je kurwa goń by nie spierdolily
Podoba mi się wytłumaczenie którego plebs używa w każdej okazji : "Żydzi!", ech mogli by się postarać o coś nowego bo to się już nudne robi.
spoko. tępa część naszego pokolenia w ich wieku będzie używała słów: "muzułmanie" i "geje". czasy się zmieniają
szacun dla autora, że wszedł tam między te zwierzęta zauważcie, że każde z nich ma niedorozwinięty wyraz twarzy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów