Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pytają gdzie jest krzyż? hmmm pewnie Ku Klux Klan już jakiegoś murzyna na nim opala:)
Ten w koszuli wyrasta na wodza ludu, jakis czas temu na gazecie było wideo gdzie napada na symatyka PO z ryjem... Ten sam, normalnie w tej samej koszuli, o!
Angevil napisał/a:
Ten w koszuli wyrasta na wodza ludu, jakis czas temu na gazecie było wideo gdzie napada na symatyka PO z ryjem... Ten sam, normalnie w tej samej koszuli, o!
To ten sam? xD
miedziak napisał/a:
Podoba mi się wytłumaczenie którego plebs używa w każdej okazji : "Żydzi!", ech mogli by się postarać o coś nowego bo to się już nudne robi.
może być żydokomuna? lepiej Ci będzie wtedy?
mtl napisał/a:
Kurwa ja tylko czekam aż era moherów się skończy. Żenujące co odpierdalają jebani fanatycy
taa..i nastanie era gejów i lesbijek chyba nie możesz się doczekać co nie? Zauważ,że moherów nie jest aż tak wiele,ale wszędzie się pchają to sprawiają wrażenie jakby ich były miliony
Fajne by bylo gdyby go wystawili na aukcji i kase przeznaczyli na pomoc dziecią czy coś w ten deseń, ale czuje ze dalej by ta dzicz pluła jadem hehe, najgorsze jest to ze tam są calkiem mlodzi ludzie, a nie tylko stare mochery.
Ja generalnie mam tą religię w dupie, ale wkurwiają mnie komentarze pseudo-inteligenckich lewaków typu rddzony, Echelon, czy miedziak. Ta ślepa tolerancja dupą wam wyjdzie, jak z Polski zrobią drugą Francję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów