Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pacho napisał/a:
O kurwa!
Co prawda minęło już dość sporo czasu od tego niezwykle fascynującego wydarzenia, ale poczułem niemożliwą do powstrzymania chęć skomentowania tego.
Po pierwsze na wstępie chciałbym zaznaczyć, że na chwilę obecną uznaję siebie za wierzącego.
Co do zacytowanego przeze mnie filmu. Naprawdę zazdroszczę opanowania strażnikom miejskim. Mohery plują im w twarz bezmyślnymi wyzwiskami, drą mordę zupełnie bez sensu. Mnie by tam szlag trafił.
Kościół Katolicki i jego wyznawcy chcą tolerancji, ale czy dają to samo w zamian ? Ten krzyż nie był żadnym wyjątkowo ważnym znakiem narodowym, po prostu trafił pod pałac prezydencki pod wpływem chwili, impulsu. To całkowicie naturalne, że zdecydowano, żeby przenieść go tam, gdzie jego miejsce - do świątyni.
Poza tym co to w ogóle ma być ? Porównywać Polaków do Gestapo ? Za to powinno się trafić przynajmniej do więzienia.
Moim skromnym zdaniem, to jest paranoja co niektórzy "wierzący" odpierdalają. Każdy wierzy w to co chce i każdy ma do tego prawo. Opluwanie kogoś dlatego, że wierzy w coś innego niż my to zwykłe chamstwo i oznaka braku szacunku dla kogoś o innych poglądach co sprawia, że taki człowiek jest zwyczajnie zamknięty w sobie i skretyniały.
Więcej dystansu niektórym by się przydało i może jeszcze do tego czasem Persen na wstrzymanie.
co wy jestescie za durnie pryszczate!!
wyznawcy szatana... czego sie boicie ?? kryza?? nikomu nic nie robi!!.. nie gada nie pije tylko se tam wisi.. a wam przezkadza rze asz sie zachowujecie jak bydle.. wstyd rze w polsce takich bydlakow tak duzo!
wyznawcy szatana... czego sie boicie ?? kryza?? nikomu nic nie robi!!.. nie gada nie pije tylko se tam wisi.. a wam przezkadza rze asz sie zachowujecie jak bydle.. wstyd rze w polsce takich bydlakow tak duzo!
@up
Ale w Polsce są też wyznawcy innych religii. Gdzie są posążki Buddy, Prawosławne krzyże itp?
Tak poza tym nie umiesz pisać? Masz posta napakowanego błędami jak mucha gównem.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Ale w Polsce są też wyznawcy innych religii. Gdzie są posążki Buddy, Prawosławne krzyże itp?
Tak poza tym nie umiesz pisać? Masz posta napakowanego błędami jak mucha gównem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów