Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pani Joanna rzekła:
PS:
Joanna Burzyńska, 52 lata. Z zawodu monter mechanizmów precyzyjnych i zegarowych, z zamiłowania poetka.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Cytat:
Domagamy się zwrotu krzyża. To jest krzyż naszej narodowej pamięci. Ten krzyż wrósł w nasze serca i ten krzyż wrósł od 5 miesięcy w to miejsce. Naszej narodowej pamięci nie da się wyrwać. Żądamy zwrotu krzyża albo przeleje się krew!
PS:
Joanna Burzyńska, 52 lata. Z zawodu monter mechanizmów precyzyjnych i zegarowych, z zamiłowania poetka.
Przekaz mu, zeby nastroil te gitare, bo nie idzie tego sluchac.
kisiuuu napisał/a:
Takich to krzyżować!
Kurwa a on wielce pracujący całymi dniami koczował pod pałacem XD
Ewidentnie krzyżowcowi zalozyc rekawice i na sparing , trzy lampy by przyjal i spokojny obywatel milujacy przyrode
Przeciez ten typ macha łapami jak wujek Adolf
Innych przemowien nie chcialo mi sie szukac bo gdzie nie spojrze to pierdolone przerobki z hitlerem i banem w tibii,jakimis jebanymi melanzami i chuj wie jeszcze z czym.
Innych przemowien nie chcialo mi sie szukac bo gdzie nie spojrze to pierdolone przerobki z hitlerem i banem w tibii,jakimis jebanymi melanzami i chuj wie jeszcze z czym.
w sumie to z tamtego roku ale temat aktualny bo ta banda kolorowych pingwinów dalej stoi i pilnuje tego krzyza. teraz jest mniejszy ale jak bedziesz chcial go zabrac to cie zjedza
Mi się podoba i chuj. Jak wpadnie jakiś katolicki x-men to niech wypierdala!
Ja jestem katolik! Laserem z oczu nie strzelam, ale na klatę biorę niemal tyle, co Juggernaut, więc się kwalifikuję. A państwo krzyżowcy to nie katolicy, bo sprzeciwili się decyzji Kościoła Katolickiego. I czyje na wierzchu?! I nie schowam, tak będzie wystawać!
Ja pierd***e społeczeństwo w Polsce nasmiewające się z PiS-u i Obrońców Krzyża... nawet nie wiem co o nich napisać
Jedna redaktorka nakręciła pełnometrażowy dokument o nazwie "Krzyż".Też można nieżle się polać bo większoś z tego filmu nie była wyświetlana w telewizji (chyba, nie jestem pewny bo nie oglądam).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów