Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
heheh ahaha
ale nieśmieszne.
ale nieśmieszne.
o w kurwe... w kwietniu na chwile wyjechalem z Polski to tupolew spadl, pozniej nie bylo mnie 2 dni to powodz, teraz znow wyjechalem - wracam, a tutaj akcja z krzyzem... beze mnie ten kraj sie wali. to ja juz chyba nigdzie sie nie ruszam
grigori stary faktycznie nie wyjeżdżaj, bo następnym razem to wrócisz a tu będzie moherowa rewolucja
co to jest satysfacja ?
@up - słitaśne emotki =*
A co do tej "firmy" to fakt, niezawodna, ale ma jeden minus - w miejsce krzyża stawia swoją świątynię i problem jest taki, że do Kościoła żaden z was chodzić nie musi, a do tej już będzie musiał. 5 razy dziennie. Pierwsze nawoływanie (na całe miasto) z głośników do modlitwy - już o 6 rano!
Pozdro!
A co do tej "firmy" to fakt, niezawodna, ale ma jeden minus - w miejsce krzyża stawia swoją świątynię i problem jest taki, że do Kościoła żaden z was chodzić nie musi, a do tej już będzie musiał. 5 razy dziennie. Pierwsze nawoływanie (na całe miasto) z głośników do modlitwy - już o 6 rano!
Pozdro!
sucho w chuj.
Jeden wielki kabaret ;D
Tez bym taki krzyż dla fazki postawił w swoim mieście
Tez bym taki krzyż dla fazki postawił w swoim mieście
HoseBanditos napisał/a:
grigori stary faktycznie nie wyjeżdżaj, bo następnym razem to wrócisz a tu będzie moherowa rewolucja
Ja bym ją nazwał Krzyżową !!
Teraz to mamy przejebane
Z ostatniej chwili: Dziś o 23.00 pod Pałacem Prezydenckim odbędzie się manifestacja zwolenników przeniesienia krzyża, ale będzie jazda
Z ostatniej chwili: Dziś o 23.00 pod Pałacem Prezydenckim odbędzie się manifestacja zwolenników przeniesienia krzyża, ale będzie jazda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów