Żydzi likwidują krzyże xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
a krzyż im wszystkim w dupę
to gorsze niż fanatycy islamscy. oni się wysadzają w imię boga, ci tutaj wyznają nawet nie lecha czy jarka, ale kawałek drewna. wstyd mi nie tyle za tych ludzi, bo ich się nie wyleczy z opętania, ale za nieudolność władz w ogarnięciu tłumu (sytuacja mi znana jedynie z dzisiejszych kilku minut przed tivi, nawet nie wnikam co się działo wcześniej, szkoda się dołować)
niech postawią zamiast krzyża godny upamiętniający pomnik:
to gorsze niż fanatycy islamscy. oni się wysadzają w imię boga, ci tutaj wyznają nawet nie lecha czy jarka, ale kawałek drewna. wstyd mi nie tyle za tych ludzi, bo ich się nie wyleczy z opętania, ale za nieudolność władz w ogarnięciu tłumu (sytuacja mi znana jedynie z dzisiejszych kilku minut przed tivi, nawet nie wnikam co się działo wcześniej, szkoda się dołować)
niech postawią zamiast krzyża godny upamiętniający pomnik:
Ciekawe jak zajebistego zonka by złapali gdyby się dowiedzieli że Jezus był żydem...
co za pieprzona hipokryzja! nagle walczą o krzyż, gdy można ładnie pokrzyczeć do telewizora. jakoś nikt się nie interesuje tymi zapomnianymi krzyżami na cmentarzach, w kapliczkach itp. miejscach. nic tylko jątrzyć!
Wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze?
Że nie można spokojnie wyrazić własnej opinii, bo jak jestem za to od razu skreślają mnie jako mohera, jak jestem przeciw - to utożsamiam się z idiotami z serwisów jak demotywatory czy sadistic, którym chyba inkwizycja wymordowała rodziny.
Że nie można spokojnie wyrazić własnej opinii, bo jak jestem za to od razu skreślają mnie jako mohera, jak jestem przeciw - to utożsamiam się z idiotami z serwisów jak demotywatory czy sadistic, którym chyba inkwizycja wymordowała rodziny.
to skacza przed palacem i dra ryja bo im nie pasuje ze krzyza nie bedzie. glupota
zamiast siedziec w domu i sie cieszyc ze zycie przezyli, wojny i to wszystko
to skacza przed palacem i dra ryja bo im nie pasuje ze krzyza nie bedzie. glupota
jako katolik katolikom moge to powiedzieć im w twarz i otwarcie. niech krzyż noszą ale w swoim sercu a nie robią idiotów stając się pośmiewiskiem dla innych religii
Autentycznie ręce opadają. Ale cóż. Przynajmniej jest się z czego pośmiac po pracowitym dniu. Takiego natłoku debili to aż ciężko szukać.
Powie mi ktoś, czy były jakieś ofiary śmiertelne?
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Powie mi ktoś, czy były jakieś ofiary śmiertelne?
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Ja to bym tam poszedł z dużym opakowaniem popcornu i tylko rył z tych dziadów x)
HARCERZE DO DOMU! Bo już postawiliście krzyż więc dość tu was...
DUCHOWIEŃSTWO DO DOMU! Przeszkadzacie bronić wiary kaczyjańskiej!
HARCERZE DO DOMU! Bo już postawiliście krzyż więc dość tu was...
DUCHOWIEŃSTWO DO DOMU! Przeszkadzacie bronić wiary kaczyjańskiej!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów