18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Promek 2024-02-19, 17:49 1
Krwotok przelyku gosc zezarl szklo i teraz oddaje chwile pozniej dead
Zgłoś
Aleo 2024-02-19, 18:29 2
też tak czasami mam tylko że z dupy
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-02-19, 18:36 1
Promek napisał/a:

Krwotok przelyku gosc zezarl szklo i teraz oddaje chwile pozniej dead

Bzdury totalne. Gość wypił za dużo alkoholu i teraz wymiotuje prawdopodobnie krwią lub czerwonym winem.
Zgłoś
Rudy1234 2024-02-19, 18:50 5
Niech pierwszy rzuci kamieniem kto nie rzygał po Caprio Porzeczkowym z wódką.
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2024-02-19, 20:21 2
majeńka napisał/a:

Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?

nie, nie mamy tak
Zgłoś
Mental_Disorder 2024-02-19, 22:41 1
A wiadro tuż obok
Zgłoś
Eryk88896 2024-02-20, 0:42 1
majeńka napisał/a:

Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?

zapewne na widok upuszczania krwi przy samookaleczeniach podobnie czujesz, to przez patrzenie na wyplywajaca krew, pewnie po prostu masz taki odruch.
Zgłoś
sothis 2024-02-20, 0:51 1
majeńka napisał/a:

Też tak macie?

Mnie ruszają tylko samookaleczenia tych co się tną. Jakieś takie atawistyczne że jak się zajebac to uczciwie, tak jak będę kiedyś musiał a nie jak atencyjna kurwa
Zgłoś
bercisko 2024-02-20, 5:33 1
Czystyjakłza napisał/a:

Kolejny nażarł się galarety z Nowej Dęby.

Senior! Jadł Pan gararete? Si, si. Esta puta Madre! Carramba
Zgłoś
Nome 2024-02-20, 16:31 1
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Kibel tuż obok, to na podłogę rzyga. Skaranie z tymi książętami orientu.

rzyga na podłogę, bo to coś połknął, dlatego grzebie w tym, żeby sprawdzić czy wszystko wyrzygał... będzie żył

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów