Krwotok przelyku gosc zezarl szklo i teraz oddaje chwile pozniej dead
Bzdury totalne. Gość wypił za dużo alkoholu i teraz wymiotuje prawdopodobnie krwią lub czerwonym winem.
Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?
nie, nie mamy tak
Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?
zapewne na widok upuszczania krwi przy samookaleczeniach podobnie czujesz, to przez patrzenie na wyplywajaca krew, pewnie po prostu masz taki odruch.
Też tak macie?
Mnie ruszają tylko samookaleczenia tych co się tną. Jakieś takie atawistyczne że jak się zajebac to uczciwie, tak jak będę kiedyś musiał a nie jak atencyjna kurwa
Kolejny nażarł się galarety z Nowej Dęby.
Senior! Jadł Pan gararete? Si, si. Esta puta Madre! Carramba
Kibel tuż obok, to na podłogę rzyga. Skaranie z tymi książętami orientu.
rzyga na podłogę, bo to coś połknął, dlatego grzebie w tym, żeby sprawdzić czy wszystko wyrzygał... będzie żył