📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Winiary z torebki
Srogo oklepany musiał być chuj jebany, że flaczki i żołądek puściły i barszcz ukraiński wykurwiły.
No chyba, że w brzuszaczek kosą dostał nasz misiaczek.
Fleja z płaskostopiem.
Zulu-Gula napisał/a:
Srogo oklepany musiał być chuj jebany, że flaczki i żołądek puściły i barszcz ukraiński wykurwiły.
Tia.. To wygląda na krwotok wewnętrzny z przełyku lub żołądka raczej.
Kolejny nażarł się galarety z Nowej Dęby.
Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?
Też tak macie?
Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?
ja nie mam tak
Ma kibel obok, to na podłogę rzyga flejtuch! Widać nie nauczyli go dobrych manier.
majeńka napisał/a:
Też tak macie?
To nie jest normalne. Prawidłowa reakcja zdrowego na umyśle człowieka na takie rzeczy to obojętność/współczucie. Jeżeli już się ogląda takie sytuacje to z czystej ciekawości, a nie żeby się pośmiać. Swoją drogą tak chwiejne zachowania mogą być skutkiem postępującej choroby psychicznej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów