18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
MartweMurzyńskiePłody 2024-02-19, 9:19 2
Winiary z torebki
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-02-19, 9:54 26
Srogo oklepany musiał być chuj jebany, że flaczki i żołądek puściły i barszcz ukraiński wykurwiły.
No chyba, że w brzuszaczek kosą dostał nasz misiaczek.

Zgłoś
Verdi 2024-02-19, 9:54 3
Randka z kosą czy kolejny wybielał jelita?
Zgłoś
bosobol 2024-02-19, 10:07 1
Wrzód pęknięty.
Zgłoś
bercisko 2024-02-19, 10:07 36
Kolor rzygowinek nie zwiastuje długiego życia.
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-02-19, 11:13 1
Fleja z płaskostopiem.
Zgłoś
Azzurri 2024-02-19, 11:35 9
Obstawiam ,że się nażarł trutki na szczury.
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-02-19, 12:05 5
Zulu-Gula napisał/a:

Srogo oklepany musiał być chuj jebany, że flaczki i żołądek puściły i barszcz ukraiński wykurwiły.
No chyba, że w brzuszaczek kosą dostał nasz misiaczek.

Tia.. To wygląda na krwotok wewnętrzny z przełyku lub żołądka raczej.
Zgłoś
Majtkomen 2024-02-19, 12:14 2
krew gęsta jakby był zatruty długo nie pożyje
Zgłoś
Czystyjakłza 2024-02-19, 12:19 34
Kolejny nażarł się galarety z Nowej Dęby.
Zgłoś
majeńka 2024-02-19, 12:37 7
Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.

Też tak macie?

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
psyhepl 2024-02-19, 12:50 11
majeńka napisał/a:

Kurde, mogę oglądać rozsmarowaną pizzę chodnikową z twarożkiem truskawkowym i pętami parówek, chichram się z otwartych i urwanych złamań, a na widok tego filmu zrobiło mi się słabo. Musiałam odejść od kompa i chciało mi się rzygać i/lub omdleć.
Też tak macie?

ja nie mam tak
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-02-19, 12:54 20
Ma kibel obok, to na podłogę rzyga flejtuch! Widać nie nauczyli go dobrych manier.
Zgłoś
WS46 2024-02-19, 13:34 11
majeńka napisał/a:

Też tak macie?

To nie jest normalne. Prawidłowa reakcja zdrowego na umyśle człowieka na takie rzeczy to obojętność/współczucie. Jeżeli już się ogląda takie sytuacje to z czystej ciekawości, a nie żeby się pośmiać. Swoją drogą tak chwiejne zachowania mogą być skutkiem postępującej choroby psychicznej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów