Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd kurwa wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej kurwa narzekać, że w Polsce jest chujowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wkurwia mnie takie negatywne pierdolenie. Jak się nie podoba, to wypierdalaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest chujowe a tamto niemożliwe
ja ja Ci powiem żebyś ty zamknął, takich kurwa speców mamy że
dojebali dziadkowi zbyt dużą dawke chemii i zmarł, babci uszkodzili organy wewnętrzne bo lampa się spierdoliła i zmarła, kolesia z zawałem lekarz nie chciał przyjąć bo nie miał książeczki ubezpieczeniowej i zmarł w drodze powrotnej.. a ty pierdolisz że wszystko OK?! rozjebałem sobie stawy na rowerze zapisałem się do specjalisty po miesiącu i kolejce 50 osób baba twierdzi że go nie ma a czytając skierowanie i patrząc na plakietke lekarza który sobie latał z kawą po korytarzu GO NIE BYŁO W PRACY?! lub super specjalista ruski który mi nie wykrył uszczerbku w kręgosłupie a napierdala mnie do dziś.. czy też ciapaty który leczy chój wie czym nie znając polskiego i łaciny.. taką zajebistą mamy służbe zdrowia.. a pierdole płacić DODATKOWE koszty na leczenie prywatne gdzie poskładanie barku kosztuje w promocji 8 tyś czy za przepisanie pinio + witaminy C 100 pln nie TO mi gwarantuje KONSTYTUCJA!! wygrać z rakiem można tylko jeżeli się zmobilizuje a lekarze wiedzą co robią a nie odpierdolą na fuszere i dostaną prowizje z kostnicy..
To się nazywa rehabilitacja . W Polsce nie miał by najmniejszych szans na wygranie z rakiem nie mówiąc już o takim wyglądzie.
Masz napisane, że masz 38lat. Piszesz, że nie miałby szans wygrać z rakiem, a o ciele mógłby pomarzyć. Człowieku już mam Cie przed oczami. Pewnie całe życie sobie przepierdoliłeś, a Twoim ulubionym hobby jest napierdalanie browaru i ewentualnie żony.
Zamiast pisać takie głupoty proponowałbym wypierdalać albo coś ze sobą zrobić, bo długo nie pociągniesz.
Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd kurwa wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej kurwa narzekać, że w Polsce jest chujowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wkurwia mnie takie negatywne pierdolenie. Jak się nie podoba, to wypierdalaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest chujowe a tamto niemożliwe
No spoko. U mojej znajomej wykryto raka. Musiała z własnej kieszeni wypierdolić na chemię 250 tysięcy złotych. Jej rodzice sprzedali wszystko co mieli, żeby tylko mogła przeżyć. I co, fajnie?
Ale składki na służbę zdrowia pewnie płacili regularnie. Niech ludzie tak dalej pierdolą, że MUSI być państwowa służba zdrowia bo jak zachorujesz na coś poważnego to nie będzie cię samego stać na leczenie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów