Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko coś foty wyszły jakieś z pizdy ciemne.
(...) Stałem, patrzyłem, widziałem całe mieszkanie jak na dłoni. Dla mnie jest to chore i nie do pomyślenia, by byle kto mógł sobie tak po prostu stanąć i widzieć, co robię w domu albo mieszkaniu.(...)
Dla mnie jest chore to, że stałeś i patrzyłeś
Dowodzi to tylko temu, że jesteś totalnym bezgusciem. I że równie dobrze zamiast mieszkania, wystarczyłaby Ci klatka na szczury. Kiedy ludzie mieli gust, smak. (...)
To co ty napisałeś dowodzi tylko temu, że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości.
Lubię klasyczny styl i zgadzam się, że kiedyś ludzie mieli gust i smak. Wnętrza, które pokazałeś są świetnym przykładem braku jednego i drugiego. Klasyczny polisz architekczer. Wnętrze w stylu lat 3O XX wieku i te wysublimowane kolumny oraz stonowany kolor ścian...
piwko dla Ciebie
prowincja dojebie
inni sadole
niech się srają
bo gustu nie mają
a poważnie,
zajebiste wnętrza, pokoje i umeblowanie
niemniej
to ruski portal, więc..................
Dowodzi to tylko temu, że jesteś totalnym bezgusciem. I że równie dobrze zamiast mieszkania, wystarczyłaby Ci klatka na szczury. Kiedy ludzie mieli gust, smak. Teraz ludzie traktują dom jak hotel. Nie ważne, jak wygląda. Ważne, że mam gdzie się przespać i wysrać. Kiedyś dom to było z angielskiego Home, centrum. Ogniska domowego. Teraz dom to house, hotel do spania, byle na dworze nie spać.
A widzisz, i tu Ci wyłazi słoma z butów, fanatyku starego drewna. Nie potrafisz zrozumieć, że starocie mogą się komuś bardzo nie podobać oraz że ktoś woli modernistyczne mieszkanie. Twoja opinia jest w zupełności subiektywna. Do tego masz jakieś popierdolone zdanie na temat mieszkań, ale to Twoje zdanie, dlatego je uszanowałem, a chwilę później wsadziłem w dupę. Idź wpierdalać korniki, płytki dzbanie.
A widzisz, i tu Ci wyłazi słoma z butów, fanatyku starego drewna. Nie potrafisz zrozumieć, że starocie mogą się komuś bardzo nie podobać oraz że ktoś woli modernistyczne mieszkanie. Twoja opinia jest w zupełności subiektywna. Do tego masz jakieś popierdolone zdanie na temat mieszkań, ale to Twoje zdanie, dlatego je uszanowałem, a chwilę później wsadziłem w dupę. Idź wpierdalać korniki, płytki dzbanie.
jesteś mistrzem i prawdziwym fachowcem, znasz się na sztuce jak niewielu, gratuluję wystroju Twojego pięknego i wyjątkowego wnętrza oraz mieszkania, więc, wyślij nam fotografie swoich czterech kątów, na które wszyscy czekamy,
udowodnij że jesteś Mistrzem
jakbyś zamierzał mi dojebać, to
słomę z butów wrzuciłem do wygaszonego pieca, ale za to założyłem trzydniowe skarpety
To jest właśnie zachód i "nowoczesność". I nie chodzi mi tu o obyczaje, bo to ludzka rzecz poruchać sobie fajną dupkę na kwadracie. Chodzi mi o wystrój współczesnych mieszkań i o brak zasłon. Podobno w Danii brak zasłon świadczy o tym, że nie masz nic do ukrycia. W Warszawce w nowoczesnych loftach postawionych nie dawno zasłon, firan nie ma..... nikt. Przechadzałem się raz wieczorem koło fortu Bema i w mieszkaniach, które tam pobudowali zasłon nie miał nikt. A co ciekawe, w starych blokach, albo w szeregowcach z końca lat '90 zasłony, rolety miał każdy. Stałem, patrzyłem, widziałem całe mieszkanie jak na dłoni. Dla mnie jest to chore i nie do pomyślenia, by byle kto mógł sobie tak po prostu stanąć i widzieć, co robię w domu albo mieszkaniu. Mam wolne, chcę nago pochodzić po mieszkaniu z fajfusem na wierzchu, chcę podrapać się po dupie, i nie musi tego widzieć każdy, kto przechodzi koło mojego domu. Moja matka pierwsze co robiła po wprowadzeniu się do domu lub mieszkania to wieszała firany i zasłony. Po pierwsze to ceni sobie swoją prywatność, a po drugie dom/mieszkanie staje się przytulniejszy i tłumią one częściowo dźwięki z zewnątrz. A teraz te nowoczesne mieszkania to totalne bezguścia. Meble Ikea, ściany białe, jak w szpitalu, brak zasłon, bo nowoczesnym paniusiom spijającym kawki u psiapsiółek nie chce się tego potem ściągać i prać, wszystko na jedno kopyto. Wchodzisz do takiego mieszkania i mimo, że są meble, to wydaje się, że jest pusto i czujesz się jak na sali operacyjnej. Siostro, Skalpel! Siostro, dopamina!
A ja nienawidzę firanek. Już tam chuj z nocą, ale za dnia tracisz 1/3 światła! Mieszkania z firankami to zawsze ponure, ciemne nory gdzie zmierzcha godzinę wcześniej. Coś okropnego. A jak chcesz sobie połazić z "fajsufem" na zewnątrz to łaź! Co komu do tego? Jak nie będzie chciał oglądać to odwróci wzrok, a jak będzie chciał, to przecież ci od tego nie odpadnie, więc w czym masz problem?
jesteś mistrzem i prawdziwym fachowcem, znasz się na sztuce jak niewielu, gratuluję wystroju Twojego pięknego i wyjątkowego wnętrza oraz mieszkania, więc, wyślij nam fotografie swoich czterech kątów, na które wszyscy czekamy,
udowodnij że jesteś Mistrzem
jakbyś zamierzał mi dojebać, to
słomę z butów wrzuciłem do wygaszonego pieca, ale za to założyłem trzydniowe skarpety
Ty się, dziadu, nie wpierdalaj.
Za to drugi z was ma kolekcję czapek z daszkiem przy telewizorze rozpierdolone każda w inną stronę zamiast w szafie albo przedpokoju gdzie ich miejsce. Samych czapek nie będę komentować tak jak nie komentowałem kolumn rywala.
Reasumując mój werdykt jest taki, że nie wiem na chuj wrzucacie tu foty i bijecie się kto ma sztywniejszego kutasa.
A w mojej chacie, to z kolei fristajlo z ukłonem ezoteryczno-egipskim i w takim czymś się czuje zajebiście. Chata musi mieć duszę.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Tylko coś foty wyszły jakieś z pizdy ciemne.
Zajebisty kwadrat masz . Wprawdzie nie są to antyki, uwielbiam je, ale nie każdy musi mieć kwadratu w antykach, bo mi się tak podoba. Przynajmniej ma ono jakiś styl, reprezentuje jakąś epokę, a nie czerń, biel i stal, jak w tych nowych mieszkaniach. Na razie nie jestem na swoim, ale wiem jedno - mój dom będzie w antykach. Nie spodoba się to żonie partnerce? Albo to zaakceptuje, albo dowidzenia. Oczywiście np. pokój dziecka będzie w nowych meblach, nie popadajmy w skrajności, ale cała reszta będzie z początków XX wieku.
Skoro zaczynacie pojedynek na kutasy to będę sędzią i powiem wam, że ten "styl lat 30" rodziców któregoś z was jest bez smaku. Chuj, że meble są jak ściany zwieśniaczone kolorem sraczki a o tych pseudo kolumnach nawet nie wspominam bo aż oczy pieką od patrzenia na ilość wieśniactwa w nich zawartego.
Za to drugi z was ma kolekcję czapek z daszkiem przy telewizorze rozpierdolone każda w inną stronę zamiast w szafie albo przedpokoju gdzie ich miejsce. Samych czapek nie będę komentować tak jak nie komentowałem kolumn rywala.
Reasumując mój werdykt jest taki, że nie wiem na chuj wrzucacie tu foty i bijecie się kto ma sztywniejszego kutasa.
Z tego co dobrze kojarzę, to lisy żyją w norach. Więc do nory lisie, zanim wyjmę gwintówkę i zarobisz śrutem między oczy.
-a ten Veltur to napisał, że kolumny chujowe
-a jeszcze jeden napisał, że mu się meble nie podobajo
-a trzeci pedał złodziej kurła napisał, że mu się nic nie podoba
-aaaaa niech spierdalajo złodzieje jebane, nakradli to cwaniakujo a nie to co my uczciwe ludzie po pradziadkach wszystko, lej wóde Pjoter
Swoją drogą, miło patrzeć jak typa dupsko boli, że mieszkanie jego rodziców nie przypadło do gustu innych użytkowników portalu Sadistic.pl. Będziecie mieli o czym gadać z rodzinką przy świątecznym stole, przy chrupiącym akompaniamencie dźwięku wpierdalanych mebli:
-a ten Veltur to napisał, że kolumny chujowe
-a jeszcze jeden napisał, że mu się meble nie podobajo
-a trzeci pedał złodziej kurła napisał, że mu się nic nie podoba
-aaaaa niech spierdalajo złodzieje jebane, nakradli to cwaniakujo a nie to co my uczciwe ludzie po pradziadkach wszystko, lej wóde Pjoter
Dupsko to cię bolało, jak cię chłopak zapinał bez nawilżenia. Pokaż mi wypowiedź w któ©ej mnie rzekomo duspko boli, albo naucz się czytać ze zrozumieniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów