Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za czasy
@up no pojebani ludzie w chuj, ja mam wszędzie rolety/zasłony i wyjebane. Co do mieszkań, to teraz jest moda na "haj tek" i minimalizm, i nic na to nie poradzisz. Moi starzy wlaśnie sobie zrobili mieszkanie w takim stylu i jakoś dziwnie się tam czuje jak ich odwiedzam.
Za to moi starzy mają dom, a wnętrze w stylu lat '30 XX wieku. Wszędzie antyki, zegary, obrazy, rzeźby. Rodzice pod sześćdziesiątkę, wszystko w antykach, co nie oznacza, że komputera, telewizora, czy mocnego wzmacniacza nie ma. Ojciec zawsze był gadżeciarzem i telefon, czy komp musiał być z górnej półki. To, że w bibliotece stoi komoda mająca 80 lat, nie oznacza, że nie może stać na niej nowoczesny laptop . Właśnie taką chatę mają moi rodzice i uwielbiam w niej przebywać. A te hajtekowe mieszkania zostawmy japiszonom, czy nowobogackim snobom.
Przykładowo poniżej jest fragment domu rodziców oraz "nowoczesne" mieszkanie jakiegoś deweloperka znalezione goglach. 100x bardziej wolę antyki, niż jakieś nowoczesne krzesła, czy szafeczki o wysokości 50cm.
Za to moi starzy mają dom, a wnętrze w stylu lat '30 XX wieku. Wszędzie antyki, zegary, obrazy, rzeźby. Rodzice pod sześćdziesiątkę, wszystko w antykach, co nie oznacza, że komputera, telewizora, czy mocnego wzmacniacza nie ma. Ojciec zawsze był gadżeciarzem i telefon, czy komp musiał być z górnej półki. To, że w bibliotece stoi komoda mająca 80 lat, nie oznacza, że nie może stać na niej nowoczesny laptop . Właśnie taką chatę mają moi rodzice i uwielbiam w niej przebywać. A te hajtekowe mieszkania zostawmy japiszonom, czy nowobogackim snobom.
Przykładowo poniżej jest fragment domu rodziców oraz "nowoczesne" mieszkanie jakiegoś deweloperka znalezione goglach. 100x bardziej wolę antyki, niż jakieś nowoczesne krzesła, czy szafeczki o wysokości 50cm.
ObrazekObrazekObrazek
A mi się rzygać chce patrząc na wystrój Twoich rodziców, zaś w minimalistycznym, nowoczesnym mieszkaniu zamieszkałbym z miłą chęcią. I czego to dowodzi? Niczego.
A mi się rzygać chce patrząc na wystrój Twoich rodziców, zaś w minimalistycznym, nowoczesnym mieszkaniu zamieszkałbym z miłą chęcią. I czego to dowodzi? Niczego.
Dowodzi to tylko temu, że jesteś totalnym bezgusciem. I że równie dobrze zamiast mieszkania, wystarczyłaby Ci klatka na szczury. Kiedy ludzie mieli gust, smak. Teraz ludzie traktują dom jak hotel. Nie ważne, jak wygląda. Ważne, że mam gdzie się przespać i wysrać. Kiedyś dom to było z angielskiego Home, centrum. Ogniska domowego. Teraz dom to house, hotel do spania, byle na dworze nie spać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów