📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Małpiszon jakiś taki niezdecydowany. Nie wiadomo czy chciał uderzyć, czy poklepać po ramieniu...co nie zmienia faktu, że na pewno w jakiś tam sposób zasłużył na tego powitalnego kuksańca W końcu Europa da się lubic
Stawiam dychę, że zrobią z niego rasistę który się rzucił na niewinnego i biednego imigranta.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Velture napisał/a:
Stawiam dychę, że zrobią z niego rasistę który się rzucił na niewinnego i biednego imigranta.
Na biednego i niewinnego 12 letniego chłopca
orisuniek napisał/a:
Naturalny odruch,szkoda, że francuzi tego nie mają
Tak jak nie mają już własnego kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów