Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wystarczy: won!
Skoro twierdzisz, że jehowcy to dobrzy ludzie, to poszperaj trochę w necie o przypadkach jehowych, którzy nie zgodzili się na transfuzję krwi dla swoich dzieci (po wypadkach itp.), co spowodować mogło lub spowodowało śmierć tych dzieci. Ich wiara nie pozwala na takie praktyki, nawet jeśli grozi to śmiercią dziecka.
Oni sobie sami pomagają np. przy budowie domu i takie tam. Wiem, bo widziałem już wiele razy jak zapierdalali na budowie swoich współbratymców. Mi osobiście nie przeszkadzają i nie przyłażą do mnie, bo kiedyś w jakąś sobotę rano obudzili mnie natarczywym napierdalaniem w dzwonek a byłem po nocce. Nie będę pisał co się działo.
Podsumowujac: wielki chuj im w dupę. Dziękuję za uwagę.
@brudny
Skoro twierdzisz, że jehowcy to dobrzy ludzie, to poszperaj trochę w necie o przypadkach jehowych, którzy nie zgodzili się na transfuzję krwi dla swoich dzieci (po wypadkach itp.), co spowodować mogło lub spowodowało śmierć tych dzieci. Ich wiara nie pozwala na takie praktyki, nawet jeśli grozi to śmiercią dziecka.
Oni sobie sami pomagają np. przy budowie domu i takie tam. Wiem, bo widziałem już wiele razy jak zapierdalali na budowie swoich współbratymców. Mi osobiście nie przeszkadzają i nie przyłażą do mnie, bo kiedyś w jakąś sobotę rano obudzili mnie natarczywym napierdalaniem w dzwonek a byłem po nocce. Nie będę pisał co się działo.
Podsumowujac: wielki chuj im w dupę. Dziękuję za uwagę.
religia katolicka też wielu mądrych rzeczy zakazuję i nie będę tego rozwijał. Każda religia w oczach ateisty jest zła. Z czego poglądy światków jehowy są najmniej ingerujące w moje życie. Ich wiara zmusza do dobroci choć jest zabobonna.
A wracając do poprzedniego wątku ciekawe czy więcej świadków Jehowy zmarło przez odmówienie transfuzji, czy stwierdzono zgonów na AIDS w wyniku polityki anty antykoncepcyjnej (mowa o historii najnowszej bo nie chcę wypominać krucjat, inkwizycji etc) nie nie jestem lewakiem.
gumki nie są złe ale i tak bez gumy lepiej
z resztą co ja się wypowiadam jak nawet nie ruchałem
Jehowy, a nie jehowych, pało.
bożków nie muszę szanować. Ludzi by wypadało to, że po tobie cisną nie znaczy, że musisz się napinać
brudny, to tak jakbyś nie mówił katolicy tylko katole...
-Halo
-Dzień dobry. Czy ma pan chwilę czasu by porozmawiać?
-Zasadniczo to tak.
-Wierzy pan w Boga (już zaśmierdziało podstępem)
-Nie, a wy?
Odłożyłem słuchawkę i już więcej nie przychodzą
Raz przyszli do mnie Jehowi i zostali strollowani. Zadzwonili na domofon:
-Halo
-Dzień dobry. Czy ma pan chwilę czasu by porozmawiać?
-Zasadniczo to tak.
-Wierzy pan w Boga (już zaśmierdziało podstępem)
-Nie, a wy?
Odłożyłem słuchawkę i już więcej nie przychodzą
Miszcz trollingu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów