📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Fajny spadochron
Ogólnie ciekawy trening, praktycznie wszystkie mięśnie pracują
Ogólnie ciekawy trening, praktycznie wszystkie mięśnie pracują
Brzucho mu wystaje jak skurwysyn. Pewnie nagrał sobie jeden filmik na szybko jak to ciężko trenuje. Ale tym bardziej szacun że w takiej formie rozkwasza wszystkich przeciwników, którzy zapierdalają aż iskry lecą
@up
zrób chociaż 2 takie kółka z tym spadochronem a wyplujesz płuca, nic tylko kurwa hejtować pewnie potrafisz
zrób chociaż 2 takie kółka z tym spadochronem a wyplujesz płuca, nic tylko kurwa hejtować pewnie potrafisz
Rosyjscy kibice
Wasek - Fedor na początku swej kariery nie raz był przed walką wyśmiewany przez swoich oponentów, że wygląda jak zwykła klucha. Chociażby przez Heatha Herring'a. A potem w ringu jego przeciwnicy robili wielkie oczy jak taki grubasek może tak masakrycznie szybko zadawać ciosy.
Jest dobry ale denerwuje mnie w nim że przez tyle lat kariery nie potrafi zrzucić tego tłuszczu i w końcu wyglądać jak sportowiec a nie jak leń z piwem w reku przed tv
karas1989 napisał/a:
@up
Tak kurwa, ja jak zakładam buty to też odpoczywam potem 5 godzin.
To, że ty byś kurwa dwóch kółeczek nie zrobił, to nie próbuj ciemnoty innym wciskać, nie każdy napierdala na kompie 10h
dziwi mnie to że tak zapierdala a i tak posiada dużą ilość tłuszczu..
No proszę! Nie trenuje na mega-nowoczesnej siłowni za 450 zł za godzinę. On ma młot, spadochron, plecak, opony...praktycznie!
Welcome to Russia
ten jego tluszczyk nie wplywal na jego kariere zawodowa, tak wiec nie o wyglad tutaj chodzi. nie jest wyciety jak czesc "gwiazd", a po prostu robi swoje i za to go szanuje.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów