📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aj tam pierdolenie, jak się chce to i się ma tylko trzeba ostro zapierdalać a nie siedzieć na dupie. Nikt za darmo nic nie da a Polacy chcieli by wszystko mieć jak najwięcej i to od razu. Nic o prócz narzekania lepiej nie umieją. Chociaż jestem patriotą to niestety taką mamy mentalność. Fakt rząd nas rucha, ale trzeba się wykazać sprytem i zapałem, a nie siedzieć na dupie i "jakbym wygrał w 100000 to...". Wszędzie źle gdzie nas nie ma. A łatwy pieniądz każdego ciągnie tylko robić nie ma komu.
*oprócz - poprawiam się bo zaraz magistrowie mnie dojadą
*oprócz - poprawiam się bo zaraz magistrowie mnie dojadą
I tak większość z nich przepierdoli wszystkie wygrane pieniądze i znajdą się dokładnie w tym samym miejscu co przed wygraną albo zostaną z długami
Taka prawda. W dzisiejszej Polsce trzeba mieć nie lada szczęście lub znajomości, aby dostać dobrą pracę. A gdy jakimś cudem dorobisz się większej kasy to jest prawie pewne, że sąsiedzi będą na ciebie krzywo patrzeć i podpierdalać przy każdej możliwej okazji.
kajzerPL napisał/a:
"Jak wygram, wyprowadzę się od ojca"
A co, ojciec ładuje go w dupala?
Godnie reprezentujesz poziom tego portalu
@Up
Ten portal dawno utracił poziom. Każdy chce być zabawny i każdy myśli że wszystko wie. Trochę pokory kurwa !
Ten portal dawno utracił poziom. Każdy chce być zabawny i każdy myśli że wszystko wie. Trochę pokory kurwa !
@Up
Dokładnie ,już nie zerkam w komenty nawet bo mnie chuj strzela.Sprawa jest taka ,że pisanie tu komentów to wyżycie się i myślenie ,że jest się anonimowym a tak nie jest.
Dokładnie ,już nie zerkam w komenty nawet bo mnie chuj strzela.Sprawa jest taka ,że pisanie tu komentów to wyżycie się i myślenie ,że jest się anonimowym a tak nie jest.
Nie wygram, bo nie gram.
Their stuff at least sticks together"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów