📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oh, ktoś znowu marnuje jedzenie rozpierdalając je po pokoju. Jakie to oryginalne....
Dlaczego niektórych filmików nie można po prostu minusować żeby można było je wypierdolić z serwisu sie pytam?!
nie wiem czy coś ominąłem w tym filmiku, czy nie rozumiem czy najzwyczajniej gimbaza szaleje?
-Kawę chcesz słabą czy z płaskiej łyżeczki.
#
-Dlaczego zalewa się kawę po brzegi filiżanki?
-Żeby nie dodać mleka i cukru.
#
-Dlaczego zalewa się kawę po brzegi filiżanki?
-Żeby nie dodać mleka i cukru.
Ty chuju .. cukier za 5zł marnujesz... pierniczony burżuj
Administratorze prosimy o przeciwieństwo Piwa aby takie rzeczy jak te nigdy nie ujrzały światła dziennego
proponuje Minus jako postawienie KLOCKA za hujową wrzutę.
proponuje Minus jako postawienie KLOCKA za hujową wrzutę.
hugh, nie będzie takiej opcji
jeśli temat nie uzbiera 15 piw w 3 dni to automatycznie się suszy
jeśli temat nie uzbiera 15 piw w 3 dni to automatycznie się suszy
trzeba było jeszcze pierdolnąć młotkiem a tak to po huju taki filmik
a ja mu życzę, żeby mu kiedyś tego całego żarcia jakie zmarnował na tym filmiku zabrakło i żeby z głodu zdechł wtedy przynajmniej nie będzie zaśmiecał internetu głupotami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów