Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najwyraźniej twoja jest bardzo niska skoro nie rozróżniasz muzyki przy której ludzie się bawią, a której słuchają
Pewnie na twoim weselu będzie grany Mozart pomieszany z poezją śpiewaną...chociaż w sumie w Polsce nie udziela się chyba ślubu homoseksualistą.
Niestety udziela się tego ślubu analfabetOM, a potem takie coś się rodzi.
Nie rozumiem dlaczego takie gówno jest tak popularne? Ktoś tego musi słuchać i co gorsza musi mu się podobać, skoro przekazuje to dalej i przerabia filmy. Współczuję.
Po pierwsze nie musisz tego rozumieć bo nie od tego tu jesteś a po drugie o gustach się nie rozmawia a na pewno już nie na tym portalu
Skoro jest to tak popularne to znaczy że po prostu jesteś w tej mniejszości która tego nie lubi... Lepsze to niż Gan...Style
Najwyraźniej twoja jest bardzo niska skoro nie rozróżniasz muzyki przy której ludzie się bawią, a której słuchają
Pewnie na twoim weselu będzie grany Mozart pomieszany z poezją śpiewaną...chociaż w sumie w Polsce nie udziela się chyba ślubu homoseksualistą.
Słucham metalu, ambientu, klasyki, electro i nie wyobrażam sobie bawić się przy jakimś syfie typu rap, techno, disco-polo. Ogarnij mózg.
Co posta, aż smutne, jakiego syfu ludzie słuchają. Nie wiem, jak coś takiego może być tak popularne. To naprawdę źle świadczy o intelekcie ludzi.
A ja pomimo,ze slucham rapu, mogę sie bawić przy metalu i rożnych innych gatunkach muzycznych.Jesteś pojebem,spierdalaj jeść koty. Upośledzona kurwa
Słucham metalu, ambientu, klasyki, electro i nie wyobrażam sobie bawić się przy jakimś syfie typu rap, techno, disco-polo. Ogarnij mózg.
Jak to się mówi: "Nie jest ładne, co jest ładne, tylko jest ładne to co się komu podoba"...
Z poważaniem
Ż
A ja pomimo,ze slucham rapu, mogę sie bawić przy metalu i rożnych innych gatunkach muzycznych.Jesteś pojebem,spierdalaj jeść koty. Upośledzona kurwa
O, ale się gimbusek popluł. Idź oglądać kucyki, śmieszny jesteś. Ale no tak, słuchasz rapu, powszechnie wiadomo, że tacy jak ty nie mają zbyt wielkiego IQ.
Nie rozumiem dlaczego takie gówno jest tak popularne? Ktoś tego musi słuchać i co gorsza musi mu się podobać, skoro przekazuje to dalej i przerabia filmy. Współczuję.
mi sie podoba, ogolnie lubie wiele piosenek disco polo i co, masz z tym jakiś problem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów