kurwa, jebane wsióry. tak samo inteligentni jak teksty swoich ulubionych piosenek disco polo. won na wiejskie dyskoteki z tym, stop rozpowszechnianiu ścierwa.
Rozpierdalają mnie te wasze "światowe" komentarze... Niestety, ale ta muzyka nie leci tylko na wsi kolego Idź do pierwszego lepszego klubu, gdzie leci muzyka typowo klubowa i do tańca... Przynajmniej raz podczas zabawy usłyszysz tam ten kawałek. I nie mówię o klubach w jakiś pipidówach, tylko w większych miastach Polski... Ale cóż z chorobą zwaną debilizmem niektórzy się już rodzą... a jednym z objawów tego jest ciągłe hejtowanie i siedzenie przy kompie 24/7, ale mimo tego wszystko się wie i jest się człowiekiem obeznanym i światowym, bo w "ynternecie" tak powiedzieli.
Niestety udziela się tego ślubu analfabetOM, a potem takie coś się rodzi.
Ale z Ciebie bystrzak Jak tam na filologi polskiej ? Ciężko ?
Słucham metalu, ambientu, klasyki, electro i nie wyobrażam sobie bawić się przy jakimś syfie typu rap, techno, disco-polo. Ogarnij mózg.
Co posta, aż smutne, jakiego syfu ludzie słuchają. Nie wiem, jak coś takiego może być tak popularne. To naprawdę źle świadczy o intelekcie ludzi.
jak bardzo trzeba byc uposledzonym zeby myslec, ze gatunek muzyki jakiej sluchasz swiadczy o intelekcie
jeszcze kurwa sluchasz electro, a na techno piszesz syf mimo, ze to w parze idzie zazwyczaj na imprezach tego typu, a na samo electro mowi sie reaktywacja techno do potegi
jestes tak nedznym dowcipem natury, ze az brak mi slow
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
jak bardzo trzeba byc uposledzonym zeby myslec, ze gatunek muzyki jakiej sluchasz swiadczy o intelekcie
jeszcze kurwa sluchasz electro, a na techno piszesz syf mimo, ze to w parze idzie zazwyczaj na imprezach tego typu, a na samo electro mowi sie reaktywacja techno do potegi
jestes tak nedznym dowcipem natury, ze az brak mi slow
Nie wypowiadaj się na temat czegoś, o czym nie masz pojęcia. Posłuchaj sobie techno, a potem dark electro. I wtedy się wypowiadaj. Rany, z jakimi idiotami ja muszę mieć do czynienia.
Z disco polo jest jak z waleniem konia - każdy to robi, tylko nikt się nie przyznaje...
Tu masz rację. Czasami słucham tego gówna tylko dlatego, że moi rodzice to lubią i jestem zmuszona to słyszeć.
Tu masz rację. Czasami słucham tego gówna tylko dlatego, że moi rodzice to lubią i jestem zmuszona to słyszeć.
o kurwa moglas mowic, ze jestes gotem
tez sie tak ubierasz??
swoja droga to dark electro to bardziej brzmi jak odmiana trance, a nie electro.
a co myslisz o trance, muzyczny intelekcie
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
swoja droga to dark electro to bardziej brzmi jak odmiana trance, a nie electro.
a co myslisz o trance, muzyczny intelekcie
Nie jestem gotem. Nie czuję przynależności do żadnej subkultury, po prostu na to leję. Słucham zbyt wielu gatunków muzycznych, by przypisywać sobie np. subkulturę metalową albo gotycką. Ubieram się w większości na czarno, ale nawet glanów nie mam.
Nie no, stary, dark electro w ogóle nie brzmi jak trance. Coś tu wrzucę. Combichrist to mainstreamowe, ale zajebiste napierdalanie dark electro/aggrotech.
Tego typu kawałki w ogóle nie brzmią jak trance. Trance jest po prostu o wiele lżejszy. A co sądzę o trance? Mam pewien sentyment, bo słuchałam jakichś trance'owo-techniastych kawałków w czasie gimbazy, ale ogólnie to dla mnie jest za miękkie. Wolę trance'owe akcenty w electro, bo i w electro czasem trzeba jakiegoś sofcikowego akcentu. A wykonawców, których słuchałam w gimbazie, ci nie podam, bo zwyczajnie nie pamiętam.
PS. Dorzucam jeszcze Zombie Girl, gatunek miejscami electro, miejscami dark electro. Wątpię, by cokolwiek było idealnie czyste w swym rodzaju.
A trance'owe jest np to:
albo to:
bądź:
Podsumowanie: trance jest o wiele delikatniejszy od electro i dark electro. Może jest jego jakąś odmianą, ale ze względu na brzmienie traktuję to jak odrębne gatunki. Mam nadzieję, że moje dowody z YT wystarczą. Rzecz jasna, nadal masz prawo mnie zjechać, bo gatunki muzyczne są zajebiście plastyczne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów