Większość użytkowników Sadola jest za surowym karaniem morderców, pedofilów i sprawców ciężkich zbrodni. Również jestem za tym, by z całą surowością karać zwyroli. Wpadłem na pomysł, jak można karać, by kara działała odstraszająco. Żadne więzienie nie jest tak przerażające jak umysł. Własny. Zamykając w nim delikwenta, śmierć była by dla niego zbawieniem. Otóż; amputować wszystkie kończyny. Pozbawić wszelkich zmysłów uszkadzając słuch, wycinając język wraz z wargami, wydłubując oczy, obciąć pena (lub łechtaczkę). Skórę uszkodzić w taki sposób, by najdrobniejszy ruch lub najlżejszy dotyk sprawiały ból. Wszystko wykonać w narkozie ogólnej. Karmić sondą i trzymać przy życiu jak najdłużej. Świadomość takiej tortury zapewne podziałałby na wyobraźnię niejednego człowieka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przedstaw to niewinnym. Zresztą jak można zniżać się do metod rodem ze średniowiecza?
Takie coś istnieje, nazywa się deprywacja sensoryczna. Tak szkolono pierwszych astronautów by przyzwyczajali się do próżni, umieszczano ich w basenach, (Komora deprywacyjna) w której dochodzi do rozcięcia bodźców działających na zmysły (poczucie orientacji, ciepła zimna, najczęściej bez dostępu do światła) przez co mózg sam stara się wytworzyć iluzje.
@cielakhsb idź, usiądź, weź parę oddechów i jeszcze raz przemyśl
@cielakhsb idź, usiądź, weź parę oddechów i jeszcze raz przemyśl
Lepiej dac im kilofy i łopaty wrzucic do wielkiego dołu i niech kopia fose dookoła granic polski a potem z kamieni ktore wykopia gliny etc zbuduja mur odgradzajacy nas od europy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów