📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pewnie się alkoholem naćpał, to po alkoholu najbardziej zmienia się osobowośc człowieka który przeistacza się w agresywnego i wydaje mu sie że jest nieśmiertelny.
Jebać ćpunów co ćpaja alkohol !
Jebać ćpunów co ćpaja alkohol !
Na pewno nie bakał MJ ;]
Prędzej obstawił bym szałwię, bądź jakieś piguły.
Prędzej obstawił bym szałwię, bądź jakieś piguły.
To się uśmiałem... ale z autora postu Tak, na pewno wstrzyknął sobie dużo, straszliwej marihuany. Brrr. A pogardę do pijących wódkę, też czujesz?
A tak serio, to dowiedz się więcej na temat trawki, bo widać co Ci telewizja robi z mózgu...
widać niektórzy mają takie pojęcie o narkotykach jak kaczyński. "marihuana jest z konopi? chyba nie, zresztą nie znam się"
Palacze marihuany to słabe psychicznie jednostki, które w to uciekają bo nie potrafią inteligentniej spędzać czasu, tak samo jak pijacy...
Zachowuje się jak by szałwie palił..
Zauważyłem, że przyszła kolejna moda, którą kultywują niedorozwinięte zarazki, które usłyszą coś i plotą dalej, bo wydaje im się to na topie, myślą że tym właśnie zwrócą na siebie uwagę, bo: hejtują coś, co ostatnio do hejtowania jest na topie.
Bezmózgie istoty jak dla mnie... nie mają swojego zdania, nie myślą nawet, nie zastanawiają się nad problemem, o którym pierdolą. I tak - pierdolą, bo zdrową gadką nie można tego nazwać, jak już to zdrowym pierdoleniem.
I ja rozumiem, że te ze strony "wielkich internetowych szyderców" była odpowiedź, na inny mainstream, dotyczący kultywowania marihuany, dla zwały zaczęli nazywać ich ćpunami (w sumie ok - nas), a istoty obdarzone talentem do anty samodzielnego myślenia, robią później właśnie takie gówno, które mi podnosi ciśnienie.
EDIT:
I oczywiście zapomniałem powiedzieć o tym, o czym chciałem wspomnieć na początku, ale na szczęście jakieś trzeźwe jednostki, tutaj już o tym wspomniały. Koleś nie jest "śćpany" marihuaną...:
a) marihuaną nie można się zaćpać
b) koleś zażył jakieś dobre tabletki, albo chuj wie jakieś grzyby... ale nie zioło, czy haszysz!
Bezmózgie istoty jak dla mnie... nie mają swojego zdania, nie myślą nawet, nie zastanawiają się nad problemem, o którym pierdolą. I tak - pierdolą, bo zdrową gadką nie można tego nazwać, jak już to zdrowym pierdoleniem.
I ja rozumiem, że te ze strony "wielkich internetowych szyderców" była odpowiedź, na inny mainstream, dotyczący kultywowania marihuany, dla zwały zaczęli nazywać ich ćpunami (w sumie ok - nas), a istoty obdarzone talentem do anty samodzielnego myślenia, robią później właśnie takie gówno, które mi podnosi ciśnienie.
EDIT:
I oczywiście zapomniałem powiedzieć o tym, o czym chciałem wspomnieć na początku, ale na szczęście jakieś trzeźwe jednostki, tutaj już o tym wspomniały. Koleś nie jest "śćpany" marihuaną...:
a) marihuaną nie można się zaćpać
b) koleś zażył jakieś dobre tabletki, albo chuj wie jakieś grzyby... ale nie zioło, czy haszysz!
@Fedek
Dodawać do tego, że się nie pije ani nie pali (idę o zakład, że tego nie robisz) filozofię silnej psychicznie jednostki jest jebnięte, wiesz?
Dodawać do tego, że się nie pije ani nie pali (idę o zakład, że tego nie robisz) filozofię silnej psychicznie jednostki jest jebnięte, wiesz?
A mi się wydaje ,że to skutki działania szałwi wieszcza ;/
Trollują was z tymi ćpunami, bo najwięksi zwolennicy marihuany nie mają więcej niż 16 lat i tacy się najbardziej burzą, bo wydaje im się że wszystko wiedzą, ja tam mam w chuju że jakiś internetowy "nie wiadomo kto" mówi na mnie ćpun. Chuj mu w dupę. Wiem że palenie nie zrobi ze mnie jakiegoś geniusza, ale do kurwy nędzy to mój wybór, lubię palić, nikomu tym krzywdy nie robię i nie chcę żeby rząd traktował mnie jak przestępce.
Co do tematu, to koleś na 100% nie palił trawy bo takich lotów się po prostu po zielonym nie ma.
Co do tematu, to koleś na 100% nie palił trawy bo takich lotów się po prostu po zielonym nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów