📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ewidentnie widać że chłop brał albo kwasy albo jakieś piguły, po trawie napewno nikt tak się nie zachowuje ps. jak coś co wyrasta z ziemi może być nielegalne?
kurwa jak włączyłem filmik pierwszą moją myślą było to że znów słyszę ten pojebany śmiech z bajek (spanczbob czy coś takiego) które oglądają moi siostrzeńcy.... i chuj mnie to boli co brał
Shadow323 napisał/a:
To że się śmieje nie oznacza, że jest po trawce. Ewidentnie widać, że naćpał się jakiegoś gówna. Zobacz na jego histeryczne zachowanie, raz się śmieje a raz ma wzrok psychopatycznego mordercy który nie zawaha się wbić Ci kosy pod żebra. "Sam nie palę ale jestem za legalem"!!!
P.S. Wg. Ciebie palacze trawki to ćpuny? Widać ubytki w rozwoju umysłowym. Nie będę tłumaczył dlaczego i "zaszufladkowywał" samego siebie do grona ludzi jakich określiłeś mianem " ćpunów" . . .
Przemyśl zanim coś napiszesz. . .
Dobrze pomyślał! Każdy kto pali, wciąga i wącha jest ćpunem i tyle. WHO zakwalifikowało marihuanę jako narkotyk i nie zmieni tego Twoje pierdolenie na haju.
nie wiem dlaczego bronicie honoru topki na forum internetowym.
Orginalne źródło filmiku na YT :
//watch?v=Wh_nZiuFC4o
Kretyni to nie żadna marihunana tylko "bath salts" coś w stylu naszych dopalaczy, ale widać, że podobnie ryje beret.
en.wikipedia.org/wiki/Bath_salts
Adios, frajerzy !
//watch?v=Wh_nZiuFC4o
Kretyni to nie żadna marihunana tylko "bath salts" coś w stylu naszych dopalaczy, ale widać, że podobnie ryje beret.
en.wikipedia.org/wiki/Bath_salts
Adios, frajerzy !
@Shadow323
Nazwij to jak chcesz ale to ścierwo, uwierz wiem coś o tym,
...albo nie wierz, pierdole to ale hryt to i tak gówno, i nawet zagorzali fanatycy w końcu to przyznają...
Nazwij to jak chcesz ale to ścierwo, uwierz wiem coś o tym,
...albo nie wierz, pierdole to ale hryt to i tak gówno, i nawet zagorzali fanatycy w końcu to przyznają...
W waszym jebanym dysmózgim mniemaniu, każdy kto jest naćpany i się śmieje to od razu po THC tak? Jest tak wiele innych psychoaktywnych środków który różnie działają na człowieka, nie tylko po marihuanie się człowiek śmieje. ale tak, lepiej znać dwie nazwy marihuana i amfetamina z narkotyków, robić z siebie wielkiego znawce, nie umieć ich rozróżnić, chodzić i pierdolić głupoty nie znając ich działa z autopsji.. Z takim pierdoleniem to idź do podstawówki i bajeruj dziewczynki które nic nie wiedzą i będą uważały Cie za zajebistego bo Ty coś wiesz, tutaj ludziom oczu nie mydl...
a tak właściwie, to po chuj jarać to gówno ? rzeczywistość za ciężka do akceptacji...
Niektórym alkohol pomaga uciec od rzeczywistości, a niektórym zioło... proste jak pierdolenie..
Autor napisał dlatego "zaraz pojawią się obrońcy marihuany- nie oszukujcie się, też jesteście ćpunami!" bo pewnie nie ma motki na jaranie hahahaha
Ziółko jest dobre,lubię je palić i nie uważam Siebie za ćpuna.
Ćpun to osoba która musi sobie uderzać cały czas.
Pozdrawiam.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów