📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A pierdolisz pan
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
jestem pijakiem i dobrze mi z tym.
jestem pijakiem i dobrze mi z tym.
To że się śmieje nie oznacza, że jest po trawce. Ewidentnie widać, że naćpał się jakiegoś gówna. Zobacz na jego histeryczne zachowanie, raz się śmieje a raz ma wzrok psychopatycznego mordercy który nie zawaha się wbić Ci kosy pod żebra. "Sam nie palę ale jestem za legalem"!!!
P.S. Wg. Ciebie palacze trawki to ćpuny? Widać ubytki w rozwoju umysłowym. Nie będę tłumaczył dlaczego i "zaszufladkowywał" samego siebie do grona ludzi jakich określiłeś mianem " ćpunów" . . .
Przemyśl zanim coś napiszesz. . .
P.S. Wg. Ciebie palacze trawki to ćpuny? Widać ubytki w rozwoju umysłowym. Nie będę tłumaczył dlaczego i "zaszufladkowywał" samego siebie do grona ludzi jakich określiłeś mianem " ćpunów" . . .
Przemyśl zanim coś napiszesz. . .
Ja bym na wszelki wypadek przyjebał mu łopatą
@up
A ja zamknal w pomieszczeniu z duza iloscia luster :]
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
eles napisał/a:
@up
Jeszcze puścił jakieś ciekawe dźwięki, związał ręce i nogi, przykleił powieki, żeby nie mógł zamknąć i wpierdolił na łeb taka maskę To był miał dopiero faze
Ale się śćpał tą marychą!! Pewnie dał w kablach po kiblu !!
@up
Chyba ty
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Chyba ty
Jeżeli coś palił to tylko szałwie I tak apropo P@N K@C widzę że jesteśmy w tym samym wieku , a gówno o życiu wiesz... jakie to przykre że najwięcej mają do powiedzenia ci, co naprawdę nie mają pojęcia o czym pieprzą... No ale takie życie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów