📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stare i bodajże na JM było
Kriski napisał/a:
A od kiedy to na Holendrów mówi się gebelsy?
Miałam zapytać o to samo
hartvannederland.nl/nieuws/2020/video-trein-ramt-vrachtwagen/
Po miejscu zatrzymania niektórych składów, śmiem twierdzić, że one mogą się zatrzymać przed, ale nie chcą, bo są skurwiałymi cwelami.. Pewnie mają specjalne szkolenia do tego
Tranquillum napisał/a:
Po miejscu zatrzymania niektórych składów, śmiem twierdzić, że one mogą się zatrzymać przed, ale nie chcą, bo są sk***iałymi cwe*ami.. Pewnie mają specjalne szkolenia do tego
Śmiem twierdzić, że chyba jesteś głupi.
Kriski napisał/a:
A od kiedy to na Holendrów mówi się gebelsy?
eee tam. Na upartego można ich nazywać gebelsami. Rasa germańska w końcu. No i przecież Holendrzy dość mocno kolaborowali z nazistami.
5 Dywizja Pancerna SS „Wiking” złożona z patriotycznych pomarańczowych pacyfikowała ludność Lubelszczyzny w 41' i tłumiła Powstanie Warszawskie w 44'
23 Dywizja Grenadierów Pancernych SS „Nederland” walczyła z Polakami pod Szczecinem . Holenderskie oddziały SS były najlepsze , najskuteczniejsze , otrzymały najwięcej Krzyży Żelaznych - najwyższych nazistowskich odznaczeń za męstwo . Rząd holenderski aktywnie współpracował z Niemcami w celu wyłapania Żydów ...
pppmix napisał/a:
Śmiem twierdzić, że chyba jesteś głupi.
No oczywiście.. Potrafi się zatrzymać 30 metrów za rozjebaną ciężarówką, ale przed już nie.. Jakiż jestem głupi, żeby nie pojąć dlaczego.
Dobrze, że pomachał, o maszynista móglby nie zauważyć tej ciężarowki xD
"Ochoczo kierowca mahal ..."
Może gdyby porządnie machał a nie tylko mahał to maszynista by go zauważył?
Może gdyby porządnie machał a nie tylko mahał to maszynista by go zauważył?
Tranquillum napisał/a:
No oczywiście.. Potrafi się zatrzymać 30 metrów za rozjebaną ciężarówką, ale przed już nie.. Jakiż jestem głupi, żeby nie pojąć dlaczego.
A debilu nie bierzesz pod uwagę ze uderzenie a później ciągnięcie ciężarówki powoduje szybsze wytracenie prędkości przez pociąg?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów