18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hesbollah 2016-10-04, 23:43 13
Posrałem się ze śmiechu

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
lokalnywatażka 2016-10-04, 23:53
Aż mi się srać zachciało...
Zgłoś
Hesbollah 2016-10-04, 23:56
Całe szczęście to się nie nadaje do działu "Fekalia". Jeszcze...

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
19WTJ89 2016-10-05, 4:53 1
Kaztany są dobre na reumatyzm
Zgłoś
i699 2016-10-05, 7:17
Bardzo nieciekawy kawał, wymyślony przez przedszkolaka co mu gluty wiszą do pasa i chodzi w łapciach i rajtuzach dziurawych, ja pierdole ....
Zgłoś
Lunchboxie 2016-10-05, 7:26 3
@up Pedofilią zajechało
Zgłoś
eMJay8086 2016-10-05, 8:01 1
@i699

Chyba portal pomyliłeś z kwejkiem...
Zgłoś
Sideki 2016-10-05, 9:02
Żarty o gównie zawsze na propsie.
Zgłoś
klubo 2016-10-05, 9:08 1
Humor nizinny
Zgłoś
dofilmowy 2016-10-05, 10:39
nie ma to jak prostacki żarcik na początek dnia
Zgłoś
TB303 2016-10-05, 10:52
eMJay8086 napisał/a:

Chyba portal pomyliłeś z kwejkiem...

Prędzej Ty pomyliłeś portale... sam idź na kwejka, bo tam jest od groma rzeczy na podobnym poziomie - poziom gówna
Zgłoś
eMJay8086 2016-10-06, 8:02
@TB303
Ja nie trafiłem "przypadkiem" ("przypadkiem to można dziewkę z czworaków zbrzuchacić") drogi Cyniczny Draniu.
Do kwejka mi daleko więc mnie nie wyganiaj proszę...
Że tu się trafi poziom gówna to się chyba akurat nie masz co dziwić?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów