Sezon polowań rozpoczęty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na Zdjęciu jest już zimny Lech...! Trzeba rozpoznawać wroga!
Macie problem, zamiast narzekać na tych dwóch pacanów po prostu zagłosujcie na Napieralskiego (tak jak ja) czy też Olechowskiego, Marka Jurka czy też jednego z wielu kandydatów. Wyłączyć należy tylko i wyłącznie JKM - bo mimo tego, że jego gadka może spodobać się dla gimnazjalistów to jego utopijna wizja Polski ma z rzeczywistością tyle wspólnego co kino Kosmos z podróżą kosmiczną.
@Freaqs spierdalaj, komuchu. Napierdalski i Olekurwochowski poza pierdoleniem w stylu "będzie lepiej jak mnie wybierzecie" nie mają niczego innego do zaoferowania, zero konkretów, w przeciwieństwie do JKM.
@up piwo dobrze mówisz, to te same świnie tylko z młodszego pokolenia szkolone przez stare świnie na wyżeranie z portfeli polaków
@Up
Brawo tępić dziadów co JKM załom opinię robią. Wszyscy chcą zmian a ciągle głosują na tych samych. Trzeba chociaż spróbować dać szansę Panu Januszowi. Pierdolić taki system, mam wrażenie, że ile bym się nie uczył, ile bym znakomitych szkół nie skończył to i tak mój dobrobyt zależy od moich znajomości, kombinacji i farta. Chce wiedzieć, że ciężko pracując będzie mi coraz lepiej i będę mógł się wybić, a nie być ograniczanym przez państwo, pracując na resztę debili i leniów którym się nie powodzi.
Brawo tępić dziadów co JKM załom opinię robią. Wszyscy chcą zmian a ciągle głosują na tych samych. Trzeba chociaż spróbować dać szansę Panu Januszowi. Pierdolić taki system, mam wrażenie, że ile bym się nie uczył, ile bym znakomitych szkół nie skończył to i tak mój dobrobyt zależy od moich znajomości, kombinacji i farta. Chce wiedzieć, że ciężko pracując będzie mi coraz lepiej i będę mógł się wybić, a nie być ograniczanym przez państwo, pracując na resztę debili i leniów którym się nie powodzi.
@up
noo JKM napewno wiele zmieni bendąc prezydentem, w kraju gdzie prezydent ma praktycznie jedynie funkcje reprezentacyjną. Mnie podoba się wiekszość jego pomysłów, ale w 90% są one nie do urzeczywistnienia.
noo JKM napewno wiele zmieni bendąc prezydentem, w kraju gdzie prezydent ma praktycznie jedynie funkcje reprezentacyjną. Mnie podoba się wiekszość jego pomysłów, ale w 90% są one nie do urzeczywistnienia.
@up
Krok po kroku, może dzięki jego dobremu wynikowi w wyborach do sejmu wejdzie kilka prawicowych partii w tym UPR czy WiP. Jeżeli stanowisko prezydenta było by tak mało znaczące jak Ty mówisz PO i PiS nie walczyłyby tak o nie
Krok po kroku, może dzięki jego dobremu wynikowi w wyborach do sejmu wejdzie kilka prawicowych partii w tym UPR czy WiP. Jeżeli stanowisko prezydenta było by tak mało znaczące jak Ty mówisz PO i PiS nie walczyłyby tak o nie
Sadistc na prezydenta!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów