📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A co się stało z akcją rozdawania Karnych Kutasów za chujowe parkowanie?
Tylko jakieś pyty...
Tylko jakieś pyty...
Ochrona centrum handlowego, zamiast scigac zlamasow w wypasionych furach parkujacych na miejscach dla inwalidow, scigala tych co to napietnuja... CHORY KRAJ!
Może zamiast naklejania kutasów na szyby, lepiej takiemu kulasy połamać, wtedy może tam stać ile chce.
Magik2501 napisał/a:
To powinno się grawerować, a nie przyklejać
Na szybach i na czołach "inwalidów"
to co sie teraz robi z tymi miejscami parkingowymi dla kalekich ludzi to jest chore a nie ci sami inwalidzi. robimy z nich kogos gorszego. oczywiscie doprowadzi to do skrajnych sytuacji ze ludzie specjalnie beda robic sobie zaswiadczenia inwalidzkie (za lapowke) bo beda mogli blizej stawac. tu chory system jest a nie chorzy kalecy ludzie ;/
ps. kazdy z nas jest kaleka. np nie umiem piec ciasta. a moja mama robi to niesamowicie mimo ze chodzi o lasce.
ps. kazdy z nas jest kaleka. np nie umiem piec ciasta. a moja mama robi to niesamowicie mimo ze chodzi o lasce.
Swiska napisał/a:
Jakie pyty???? Pic na wodę fotomontaż!
oryginał jest tylko jeden:
Karne Kutasy - wlepiane kierowcom za chujowe parkowanie, np. w poprzek na 3 miejscach parkingowych jednocześnie, na miejscach dla inwalidów, pod zakazami parkowania... etc.
Pyty - wlepiane jedynie parkującym na miejscach dla inwalidów.
Takie trudne to do zrozumienia? Wiadmo że to nie ta sama akcja ale jak napisane jest w Biblii "dobre pomysły naśladował bedziesz albo chuj Ci w dupe"
Kilku kierowców dostało ode mnie karne kutasy i to nie koniec Pozdrawiam kierowców, którzy zaparkowali na przystanku podczas koncertu Kombi
zrobicie prawo jazdy, zobaczycie jak "łatwo" zaparkować. Akcja poroniona, ale mają zabawę chłopcy. Jasne niektórzy parkują jak kretyni ale przykład Kokolino z koncertem ... z pewnością wszyscy się zmieścili na wyznaczonych miejscach parkingowych. Fajnie komuś dojebać
Taki będzie finał akcji pindol, jak ktoś straci zęby.
sadistic.pl/nieudane-wkrecanie-vt74030.htm
sadistic.pl/nieudane-wkrecanie-vt74030.htm
Po prostu jak na parkingu nie ma gdzie stanąć a miejsc dla inwalidów jest mnóstwo, (mimo że raczej nie jest tak że co 3cia osoba z tego naszego społeczeństwa to inwalida) parkuję auto na miejscu dla inwalidy przed urzędem. Zostawiam żonę w aucie, żeby w razie jak jakiś inwalida będzie chciał zaparkować, a wszystkie pozostałe miejsca zostaną zajęte przez jakiś nieoczekiwany zlot niepełnosprawnych, przestawiła auto.
I chuj komu to szkodzi? i co za różnica czy to miejsce będzie zajęte przeze mnie czy przez jakiegoś cwaniaka który sobie za 200 zł wyrobi te uprawienia i będzie miał niebieską nalepeczkę na szybie mimo że 3 razy w tygodniu na siłownię zapierdala, co on kurwa lepszy bo cwaniak i kutasa mu nie nakleicie?
I chuj komu to szkodzi? i co za różnica czy to miejsce będzie zajęte przeze mnie czy przez jakiegoś cwaniaka który sobie za 200 zł wyrobi te uprawienia i będzie miał niebieską nalepeczkę na szybie mimo że 3 razy w tygodniu na siłownię zapierdala, co on kurwa lepszy bo cwaniak i kutasa mu nie nakleicie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów