📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że zrobione w sposób nie budzący zaufania i ze screenem z death snow czy inszego gównianego filmu, bo temat ciekawy i na pewno o wiele obszerniejszy.
a koleś pewnie został zainspirowany Wolfensteinem
Kolesiowi nie podobać Wolfenstein. Koleś czytać dużo literatura naukowa i stąd koleś wziąć pomysł.
Anyon napisał/a:
Kolesiowi nie podobać Wolfenstein. Koleś czytać dużo literatura naukowa i stąd koleś wziąć pomysł.
Karotechia na pewno ma coś wspólnego z nauką?
Choć jeśli wierzyć zapisom to zarówno GRU, MI6 i chyba CIA mieli komórki do zwalczania tego czegoś.
A to już wszystko jasne, Żydzi podpadli bo podjebali zbroję Tora.
Jaką zbroję Tora ?? Przecież Nazistów interesowały raczej żydowskie tajemnice Kabały i możliwości ożywiania Golemów. Ignorant to jakiś stworzył....
Pamietam, ze w jakiejs grze byli niemcy, ktorzy mieli wlasnie takie moce. Gra osadzona byla w II WS. Nie pamietam tytulu, moze ktos zna?
Co to za gówno? Hitler podbijający Czechosłowację w poszukiwaniu zbroi Thora? Czy innej bajki? Ktoś tu przegrał z Wolfem, albo za dużo spiskowych bzdur się naczytał. Sam trochę siedziałem w tym temacie i powiem, że tajna organizacja rzeczywiście istniała, ale była podległa głównie Himmlerowi, a Hitler był zajęty poważniejszymi sprawami niż wiara w wyssane z palca magiczne miecze i smoki.
Ktoś kto się zna na temacie mógłby rozbudować temat. Ciekawe rzeczy to są. Taka osoba mogłaby liczyć na conajmniej jedno piwo, obiecuję.
prawda czy nie, dziś trzeba odkurzyć Return to Castle Wolfentein
Powiem jedno Królu Złoty. Pisałem pracę dyplomową pt.: "Wpływ doktryn ezoterycznych na ideologię III Rzeszy" i to co zamieściłeś w tym dupnym filmiku, jest to zlepek informacji przeczytanych z Vivy!, "Klaudi" albo Bravo Girl. Pieprzysz głupoty i guzik wiesz na ten temat.
Polecam następujące książki
H. Friedrich-Wilhelm, Neopoganizm w Niemczech : powrót Wotana : religia krwi, ziemi i rasy, Kraków 1999
N. Goodrick-Clarke, Okultystyczne źródła nazizmu: tajne kulty aryjskie oraz ich wpływ na ideologię nazistowską: ariozofowie z Austrii i Niemiec 1890-1935, Warszawa 2001
F. King, Szatan I Swastyka: okultyzm w partii nazistowskiej, Poznań 1996
I. Witkowski, Kronika Hitlerowskich Tajemnic, Warszawa 2008
I. Witkowski, Zamek Świętego Graala SS, Warszawa 2008
P.S. sinjids - hitler był na tyle pierdolnięty, że wysyłał ss-manów do tybetu żeby przynosili mu gliniane figurki mocy, a sam konsultował swoje militarne plany z astologami.
Warto trochę poczytać, sporo ciekawych rzeczy.
P.S. Jako ciekawostkę polecam również książkę "Nazistowskie korzenie Brukselskiej Unii Europejskiej".
Polecam następujące książki
H. Friedrich-Wilhelm, Neopoganizm w Niemczech : powrót Wotana : religia krwi, ziemi i rasy, Kraków 1999
N. Goodrick-Clarke, Okultystyczne źródła nazizmu: tajne kulty aryjskie oraz ich wpływ na ideologię nazistowską: ariozofowie z Austrii i Niemiec 1890-1935, Warszawa 2001
F. King, Szatan I Swastyka: okultyzm w partii nazistowskiej, Poznań 1996
I. Witkowski, Kronika Hitlerowskich Tajemnic, Warszawa 2008
I. Witkowski, Zamek Świętego Graala SS, Warszawa 2008
P.S. sinjids - hitler był na tyle pierdolnięty, że wysyłał ss-manów do tybetu żeby przynosili mu gliniane figurki mocy, a sam konsultował swoje militarne plany z astologami.
Warto trochę poczytać, sporo ciekawych rzeczy.
P.S. Jako ciekawostkę polecam również książkę "Nazistowskie korzenie Brukselskiej Unii Europejskiej".
Do tego dochodzi eugenika. Wyznawana przez wszelkie farma korpy, gmo korpy i inne fundacje gatesów czy rockefellera.
A i google "operation paperclip".
A i google "operation paperclip".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów