Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K****, co to jest za strona - sadistic.pl czy miłosierdzie.pl?
Po chuj te jebane śnieżynki wstawiłeś. Jak boisz się przeklinać to wypad na miłosierdzie.pl
wierzysz w to, że go upuściła przypadkowo
Każdy normalny człowiek wzywał by pomoc a nie wywoził zwłoki do parku.
Przyjebała za mocno dzieciakowi bo ryczał a ładną bajeczkę wymyśliła tak jak porwanie aby ratować dupsko.
Oto sposób rozumowania pesudowrażliwych zjebów. Jak możesz nie współczuć madzi ty kurwysynu, powinieneś sam tam zdechnąć a nie ona, życzę ci żeby tobie ktoś tak umarł i zobaczysz itp. Jak można pierdolić, że jest się takim dobrym i mądrym i nieskazitelnym plując jednocześnie na innych jadem bo mają inne światopoglądy. Chociaż w sumie to coraz bardziej powszechne. Niezliczone są już rzesze matołów którzy łykają propagandę np. tolerancji by za chwilę nie tolerować tych jej nie poparli. Zawsze jest to samo: jestem zajebisty ale wybiórczo, wtedy kiedy mi pasuje i kiedy sobie postanowię a w reszcie przypadków nie muszę.
szczera rada wez sie koleś rozpedz i pierdolij w sciane
dla ciebie nabijanie ze smierci juz kogokolwiek to światopogląd ?
ja też mam kawał:
- kim jest miranda?
- cwelem
a ty ? Pofatygowałem się o mały research..
- kim jest miranda?
- cwelem
typowe baby - dwa zwoje więcej od kury
mój kot niedawno przyszedł do domu ze śrutem w boku, najgorsze jest to że nie wiadomo komu łeb rozpierdolić
smaruje sie bronzerem; lubie kulturystyke i podziwiam tych gosci za poswiecenie i dyscypline, ale Marcus przesadzil z masa. Sprawdzcie sobie Kevina Levrone, jak dla mnie ideal kulturysty
Gdyby nie ta cwelownia w samochodzie to film byłby całkiem spoko
Odraza do kobiet,koksik z kotem,nadużywanie słowa "cwel" we wszelkich odmianach,smarujący się jakimś gównem..
Pewnie brzydzisz się kobietami ale w głębi serca pragniesz dziecka więc swoje macierzyńskie instynkty przelewasz na kota,chodzisz na siłkę, żeby patrzeć na tych wszystkich koksików licząc, że znajdziesz partnera z którym będziesz chciał adoptować dziecko.
Japierdole ludzie trochę dystansu.. Jak się t[r]upolew rozjebał to wszyscy się zaśmiewali, ale jak zdycha jakieś dziecko to wszyscy nagle obrońcy uciśnionych.. Żart dobry i inteligentny dlatego poleciało piwo.. Wkurwia Cię to, że nie wszyscy są emocipkami przejmującymi się losem obcych? To wypierdalaj. ;* Dziękuję dobranoc
Jestem ciekaw czy twarzą w twarz też byłbyś takim cwaniakiem
Więc pojebusy nie pie**olcie że każdy musi od razu rzucać się na ziemię i płakać.
Nie chodzi o to że macie się tarzać po ziemi z oczami zalanymi łzami ale kurwa trochę szacunku popierdoleńcy.
Co wam to dziecko było winne ? Rozumiem, sadistic... ale dla własnego sumienia ? Matkę mozna jezdzic za to co sobie ubzdurała, ale tą dziecinke ? Zastanówcie sie nad sobą
Masz i nie płacz
I wiecie co bardziej się przejąłem śmiercią Szymborskiej niż tego dziecka, czemu kurwa nie trąbią o śmierci Szymborskiej tak (a przynajmniej podobnie) jak o tym dziecku ? a przecież Szymborska była dużo bardziej znana i szanowana. Co dziennie ginie dużo dzieci w afryce czy innym kraju 3-go świata i też nic o tym nie słychać :/ no tak tylko że to nie dzieje się na naszym "podwórku".
P.S : Czemu madzia nie płakała na mrozie?
Bo ją od progu zatkało
Stary sadol już nie wróci. Niestety. Teraz, gdy reklamuje na jebanych kwejkach i innych gównach nie ma już ratunku.
No właśnie. Trzeba mieć dystans do siebie samego i do wszystkiego wokół. Umieć się śmiać ze wszystkiego i wyrobić sobie poniekąd swoistą znieczulice bo inaczej nie dałoby się żyć w tym popie**olonym świecie.
To idź sobie strzel w ten pusty łeb, a najlepiej niech zrobią to ci wszyscy idioci naśmiewający się ze śmierci dziecka, powiedzcie znajomym żeby porobili fotki, filmiki i gify po czym wstawili na sadola.
Chętnie się wszyscy pośmiejemy.
Ci wielcy idealiści z przed monitora jeszcze się w życiu na tym przejadą.
z przed
Na czym kurwa bo nie rozumiem? Przejadę się na tym że kiedy zobaczę martwe dziecko na ulicy to nie zacznę pękać ze śmiechu i cykać fotek? Umrzyj proszę.
Tak gimbusy "umrzyj" było napisane celowo więc poprawianie mnie możecie sobie wsadzić w dupska.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów