📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie te czasy starego, dobrego sadola, gdzie ruchano by trupa, laski z kutasami żygały na siebie tęczą, komentujący prześcigali się w skurwysyństwie, a na zgodę opierdalali szokobąsy z odbytów? Jebana moralizatorska gimbusiarnia, hipsterzy i idealiści anglosascy wpierdolili się jak do siebie i zaczynają jakieś nowe zasady tworzyć.
Za chwilę, to kurwa ze zdjęć zwykłego trupa nie będzie się można pośmiać, bo jebana inkwizycja zacznie swoje prawa i zasady ustalać, a na harda będzie się wrzucało "hardkorowe siniaki z ustaffki na polu Czereśniaka", albo jak super wyluzowane elo elo chłopki wypijają cwiartkę naraz.
Administracjo, moderacjo - apeluje do was!! Zmieńcie kryteria rejestracji, niech każdy przed dostąpieniem zaszczytu zasiadania wśród szyderców wypełni test na sadola, bo już od kilku miesięcy widzę, jak kwejkowcy, dzidy i inne kaleki robią z sadola intelektualną i moralizatorską, głęboką jak kakao japonek dolinę.
Btw. Kto zgadnie: Dlaczego Madzia nie bawi się z innymi dziećmi ??
Za chwilę, to kurwa ze zdjęć zwykłego trupa nie będzie się można pośmiać, bo jebana inkwizycja zacznie swoje prawa i zasady ustalać, a na harda będzie się wrzucało "hardkorowe siniaki z ustaffki na polu Czereśniaka", albo jak super wyluzowane elo elo chłopki wypijają cwiartkę naraz.
Administracjo, moderacjo - apeluje do was!! Zmieńcie kryteria rejestracji, niech każdy przed dostąpieniem zaszczytu zasiadania wśród szyderców wypełni test na sadola, bo już od kilku miesięcy widzę, jak kwejkowcy, dzidy i inne kaleki robią z sadola intelektualną i moralizatorską, głęboką jak kakao japonek dolinę.
Btw. Kto zgadnie: Dlaczego Madzia nie bawi się z innymi dziećmi ??
@up o kurwa, nie sądziłem, że ktoś ma podobny tok myślenia do mojego masz piwo.
znaczy nie do końca jak ty, myslałem "bo pierdła gruzem na progu" .
@up
ty zapisz sie moze na jakis stand up czy do kabaretu bo nakuriwasz zartami srogo ...
ty zapisz sie moze na jakis stand up czy do kabaretu bo nakuriwasz zartami srogo ...
@up z ostatniego kabaretu wyjebali mnie za antysemityzm, rasizm i demoralizację młodzieży, więc chwilowo działam non-profit
Macieyeck napisał/a:
@up z ostatniego kabaretu wyjebali mnie za antysemityzm, rasizm i demoralizację młodzieży, więc chwilowo działam non-profit
wypłacz mi rzekę ...
,,Jedna śmierć to tragedia milion to statystyka". Wczoraj oglądałem program o drogówce w którym parę wypadków było śmiertelnych. Takich wypadków jest rocznie jest około 2000. I chuj nic o nich nie mówią. Druga sprawa że tak kurwa o tym trąbią że ni chuja, ale to na bank jest przykrywka pod coś.
@pener
zajebisty avatar! Od pudla dzień zaczynam mam nadzieję, że za "kradzież" avka do prywatnej kolekcji nie dostanę warna
[ Komentarz dodany przez: Pener666: 2012-02-05, 14:22 ]
masz pozwolenie na kradziejstwo
zajebisty avatar! Od pudla dzień zaczynam mam nadzieję, że za "kradzież" avka do prywatnej kolekcji nie dostanę warna
[ Komentarz dodany przez: Pener666: 2012-02-05, 14:22 ]
masz pozwolenie na kradziejstwo
fullgaz napisał/a:
@up
wyjebali cię ? smutne ;( ilu ich było ? bolało ?
może jakieś fotki na harda ?
Widzę, że na sadisticu krótko jesteś... Oj nie znasz się na żartach, nie znasz
rafal0487 napisał/a:
Mnie by bawiła twoja śmierć!
Ja pierdolę, co za stado
Najpierw wszyscy hejtowali mirandę-chujandę która zresztą jebie gównem zdechłego żula i jest tępą pizdą, ale nie o to chodzi. Zaraz ktoś jej zaczął bronić i nagle barany zmieniły zdanie że jednak robienie żartów z madzi jest ok bo to sadistic a nie domowe przedszkole. Nasuwa mi się jeden tekst Violent J'a z kawałka Fuck the world ICP: "Everybody in your crew sucks, punk mothafucks !". Dziękuję, dobranoc.
Najpierw wszyscy hejtowali mirandę-chujandę która zresztą jebie gównem zdechłego żula i jest tępą pizdą, ale nie o to chodzi. Zaraz ktoś jej zaczął bronić i nagle barany zmieniły zdanie że jednak robienie żartów z madzi jest ok bo to sadistic a nie domowe przedszkole. Nasuwa mi się jeden tekst Violent J'a z kawałka Fuck the world ICP: "Everybody in your crew sucks, punk mothafucks !". Dziękuję, dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów