📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Kena piwko,ale tu jest strasznie przekoloryzowane ....
za go pro browar ;p
Kurwa, Kamerki warte więcej niż moja "fura" i rower razem wzięte.
a jakie pyszne bledy w tytule. ale buc to buc.
Ale to jest chujowe wq go pro że więcej dają na marketing niż na kamery.. ;/
Na Sniegu to i nawet e36 mozna tak nakurwiac. Bardziej imponujace sa wg mnie jego filmiki na asfalcie.
Ken Block potrafi się sprzedać. W USA robi za nie wiadomo kogo.
A pojechał się ścigać w WRC z zamiarem pokazania Europejczykom jak to się ścigać i co?
wrc.com/results/2012/championship-standings/
Poszperać można.
Wielu rajdów nie ukończył, bo się wyjebał.
Sebastian Loeb to Bóg rajdów
No i pojedynek ich dwóch:
Loeb zrobił to na spokojnie, a Block niemal zarżnął samochód.
Aha! No właśnie. No i mówiąc "Europejczykom" miałem na myśli WRC. Bo Hamerykańce myślą że jeśli coś jest światowe ale oni tego nie znajo, to pewnie Europejskie. No a wiadomo "Europe is a country" to klasyk.
Co do strony WRC co zalinkowałem, to rok 2011 w wykonaniu Blocka rozwala.
A pojechał się ścigać w WRC z zamiarem pokazania Europejczykom jak to się ścigać i co?
wrc.com/results/2012/championship-standings/
Poszperać można.
Wielu rajdów nie ukończył, bo się wyjebał.
Sebastian Loeb to Bóg rajdów
No i pojedynek ich dwóch:
Loeb zrobił to na spokojnie, a Block niemal zarżnął samochód.
Aha! No właśnie. No i mówiąc "Europejczykom" miałem na myśli WRC. Bo Hamerykańce myślą że jeśli coś jest światowe ale oni tego nie znajo, to pewnie Europejskie. No a wiadomo "Europe is a country" to klasyk.
Co do strony WRC co zalinkowałem, to rok 2011 w wykonaniu Blocka rozwala.
Jak przy pomocy "kilku" kamer goPRO i dobrego montażu ze średniej klasy kierowcy zrobić mistrza...
Keb Block to showman taki iluminati w WRC jest nikim.
Sebastian Loeb to jest dopiero maszyna do ścigania się.
Sebastian Loeb to jest dopiero maszyna do ścigania się.
Block to cienka pizda. Gdyby nie to, że admini są chujowi i nie można kazać nikomu wypierdalać, kazałbym Ci to zrobić z tym Rally Driver Wannabe. Wszyscy europejscy kierowcy objeżdżają go jak chcą. Za Blocka nigdy nie ma piwa. Swoją drogą zastanawiające to jest - mamy teraz masę kierowców nie do pokonania, jak Loeb, i mieliśmy, takich jak McRae, Burns, Bublewicz, Röhrl, a i tak wszyscy porównują wszelkie wyczyny "Taki Polski/Francuski/Angielski/Syryjski/Grenladzki Ken Block" Tak dajecie sobie wodę z mózgu robić marketingiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów