dobrze by bylo jakby wszystkie kobiety wziely sobie te rady do serca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ty kurwa czytasz. Jak na to, że uważasz się za mądrzejszego wyłącznie dlatego, że jesteś starszy, to wrzucając tu fragmenty swojej lektury, pokazujesz, że jesteś albo pojebem, albo w rubryce praca na fejsbuku masz "szlachta nie pracuje".
Niektórzy mawiają co klery mogą wiedzieć o współżyciu,miłości i tworzeniu więzi rodzinnych.. A prawda jest taka że mają bogatsze życie seksualne jak 70% sadoli
Cytat:
Gdy żona nie popuszcza ci szpary to wiedz, że coś się dzieje
Gdy szpara twojej żony robi się luźna i nie wiesz czy już wszedłeś to wiedz ,że coś się dzieje.
@up doświadczenia Ci tak podpowiadają?
@FatboyFat: Gościu wkleił fragment jakiegoś poradnika przedmałżeńskiego dla katoli bez zbędnego komentarza i to już jest walka z kościołem? To może w ramach tej walki zacznę wklejać cytaty z biblii?
Zarammoth, zacznij wklejać cytaty z biblii a ja lecę po popcorn
"Mąż znajduje swoją tożsamość przez stosunek płciowy."
Ej... kurwa to nie fair!
Z tego wynika, że facet musi tylko w coś wcisnąć kutasa... i już odkrywa sens życia.
Ej... kurwa to nie fair!
Z tego wynika, że facet musi tylko w coś wcisnąć kutasa... i już odkrywa sens życia.
pistacjusz, tylko sie nie posraj z wrazenia podeslal mi to znajony ktory znalazl to gdzies na fb to podrzucam dalej ku uciesze szerszej publicznosci
j-t-t-s napisał/a:
LiquidKaczor napisał/a:
Zarammoth, zacznij wklejać cytaty z biblii a ja lecę po popcorn
Kpł 19:19
19.(...) Nie będziesz nosił ubrania utkanego z dwóch rodzajów nici.
Kpł 19:27
27. Nie będziecie obcinać w kółko włosów na głowie. Nie będziesz golił włosów po bokach brody.
Pwt 25:11-12
11. Jeśli się bić będą mężczyźni, mężczyzna i jego brat, i zbliży się żona jednego z nich i - chcąc wyrwać męża z rąk bijącego - wyciągnie rękę i chwyci go za części wstydliwe,
12. odetniesz jej rękę, nie będzie twe oko miało litości.
Kpł 22:24
24. Zwierzęcia, która ma jądra zgniecione, starte, wyrwane albo wycięte, nie będziecie składać w ofierze Panu i nie będziecie takich rzeczy robić w waszym kraju.
Wj 21:28
28. Jeśliby wół pobódł mężczyznę lub kobietę tak, iż ponieśliby śmierć, wówczas wół musi być ukamienowany
Pwt 22:13-14
13. Jeśli ktoś poślubi żonę, zbliży się do niej, a potem ją znienawidzi,
14. zarzucając jej złe czyny, i zniesławi ją mówiąc: Poślubiłem tę kobietę, a zbliżywszy się do niej, nie znalazłem u niej oznak dziewictwa,
Pwt 22:20-21
20. (...) jeśli oskarżenie to okaże się prawdziwym, bo nie znalazły się dowody dziewictwa młodej kobiety,
21. wyprowadzą młodą kobietę do drzwi domu ojca i kamienowaćją będą mężowie tego miasta, aż umrze, bo dopuściła się bezeceństwa w Izraelu, uprawiając rozpustę w domu ojca. Usuniesz zło spośród siebie.
Wj 35:2-3
2. Sześć dni będziesz wykonywał pracę, ale dzień siódmy będzie dla was świętym szabatem odpoczynku dla Pana; ktokolwiek zaś pracowałby w tym dniu, ma być ukarany śmiercią.
3. Nie będziecie rozpalać ognia w dniu szabatu w waszych mieszkaniach.
Lb 31:14-18
17. Zabijecie więc spośród dzieci wszystkich chłopców, a spośród kobiet te, które już obcowały z mężczyzną.
18. Jedynie wszystkie dziewczęta, które jeszcze nie obcowały z mężczyzną, zostawicie dla siebie przy życiu.
Jechać dalej?
PS: Ilu ludzi zabiliście z powodu ostrzyżonej głowy czy pracy w niedzielę?
Zgadzam się z Zarammothem. Jaka to walka z kościołem? Rozpowszechnianiem ich nakazów?
Kościół to wrzód na dupie i niech odpowiada za swoje słowa w tym kraju. Czemu nie przejmować się KK? A czym? Islamem czy hinduizmem, skoro oni tu nie włażą ze swoimi bajkami?
Kościół to wrzód na dupie i niech odpowiada za swoje słowa w tym kraju. Czemu nie przejmować się KK? A czym? Islamem czy hinduizmem, skoro oni tu nie włażą ze swoimi bajkami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów