Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weźcie pod uwagę fakt, że podczas rządów PiS'u był dość dobry rozwój gospodarki światowej, rządy PO przypadły na globalny kryzys, w sumie i tak się dobrze trzymamy jako kraj.
W Chinach tez był kryzys... Bidulkom wzrost PKB spadł z 10% na 8%...
za takie coś dziennikarzyna powinien dostać w ryj
"to jest premier i jemu należy się szacunek"
Popieram. Za funkcje nie należy sie żaden szacunek. Na szacunek trza se zapracować, a na razie pan Donald T. zapracował sobie co najwyżej na opinie pajaca i kłamcy ;]
Ktoś tutaj chwali rozwalenie WSI przez Macierewicza. Jebnij się w czoło. Do dzisiaj rząd przegrywa sprawy z ludźmi z raportu i płaci wielkie odszkodowania. PiS powrzucał do tego raportu każdego kto im nie odpowiadał. Polscy agenci zostali wystawieni na pastwę obcych wywiadów. Do dla ciebie dobra sprawa? Tyle ludzi zniszczonych aby udupić 2-3 generałów?
Jakoś pamiętam że przed niedoszłą koalicją Tusk i Kaczyński się kochali jak bracia. Pokłócili się o stołki i dorobili do tego ideologię. To wy jesteście lemingami jeżeli wierzycie w tą wojenkę.
Teraz wytłumaczcie mi czemu mam obalać rządy platformy skoro za ich rządów dorobiłem się dobrego auta, własnego mieszkania i wielu innych rzeczy? Fakt zapierdalałem przez 5 lat od rana do nocy
ale dało to wymierne efekty. Czy jesteście aż tak tępi i ograniczeni że myślicie że kaczor czy JKM coś zmieni. Jeden i drugi ma was głęboko w dupie liczy się tylko wasz głos na wyborach.
Jak nie weźmiecie swojego życia we własne ręce to zawsze będziecie tylko narzekać.
A ceny to do chuja rynek ustala, a nie Tusk, Kaczyński, Mikke, czy jakiś inny oszołom.
Widzę, że propaganda działa, wiesz może co to VAT, czy akcyza? Zmniejszenie ich obu nawet o kilka punktów procentowych spowodowałoby natychmiastową obniżkę cen o kilka, kilkadziesiąt procent. Więc jak nie wiesz, to nie pierdol
Teraz wytłumaczcie mi czemu mam obalać rządy platformy skoro za ich rządów dorobiłem się dobrego auta, własnego mieszkania i wielu innych rzeczy?
Bo za rządów takiego JKM byś się dorobił jeszcze dwóch dodatkowych aut i mieszkania we Francji.
Czy jesteście aż tak tępi i ograniczeni że myślicie że kaczor czy JKM coś zmieni. Jeden i drugi ma was głęboko w dupie liczy się tylko wasz głos na wyborach.
Kaczor zmieniłby tylko liczbę godzin religii w szkole z dwóch na cztery i może jeszcze kilka nic nie znaczących działań, co do JKM to naprawdę uważasz, że człowiek który od 20 lat na polityce nic nie zarabia, a działa więcej niż Tusk, czy Kaczor (chodzi mi o spotkania z wyborcami, wywiady, publikacje) nic nie zmieni?
Jak nie weźmiecie swojego życia we własne ręce to zawsze będziecie tylko narzekać.
Chodzi o to, żeby rząd nam nie przeszkadzał, a robi to poprzez podatki, czy bzdurne przepisy.
"to jest premier i jemu należy się szacunek"
Oj daj spokój dziennikarzowi, przecież nie może pozwalać na obrażanie premiera w swojej stacji, bo zaraz premier z "inspektorami" dobraliby mu się do dupy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów