Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co do 1 części tego postu to z maturką możesz pracować w wielu spoko miejscach jak mc donald czy też kfc, do wyboru kasa albo kuchnia, wieśniaku.
Różnimy się tym że ja mam faktyczny wpływ przewyższający średnią krajową a ty pewnie jesteś bezrobotnym znudzonym życiem gimbusem na zasiłku strugającym kozaka na internecie. Wiesz po czym poznać bezrobotnego chama? Po tym że pisze co to on nie ma właśnie na internecie, tutaj możesz być każdym, ja nigdy nie pisałem ile zarabiam bo ta wiedza jest zbędna.
Tak to sobie tłumacz kołku bez wykształcenia Dla ciebie moge być i gimbusem na utrzymaniu mamusi
Prawda jst taka ,że aby zarobić na krajowym przewozie ponad średnią krajową nie miałbyś czasu wchodzić na sadola i przez 3 dni sie podniecać jednym tematem.
Wiem bo robie w tej branży o wiele dłużej od ciebie i to ja zlecam takim jak ty. Dokladniej mowiąc takich jak ty wysyłam do mławy po tv aby stali na załadunku po 10 dni za kare.
Prawda jst taka ,że aby zarobić na krajowym przewozie ponad średnią krajową nie miałbyś czasu wchodzić na sadola i przez 3 dni sie podniecać jednym tematem.
Zauważyłeś że był weekend pół debilu? Do tego psiaczku nie robię tylko krajówki ale też wykonuje prace na terenie Warszawy i uwaga, nie latam dużym, 3.5 t dmc na expres.
Wiem bo robie w tej branży o wiele dłużej od ciebie i to ja zlecam takim jak ty.
Spedytor, dumny zawód, słabo płaty.
Dokladniej mowiąc takich jak ty wysyłam do mławy po tv aby stali na załadunku po 10 dni za kare
Gdybyś tak zrobił kozaku to dawno straciłbyś tą swoją dumną posadę za 3 tysie w miesiącu : )
@hemik-
postawilem Tobie piwo przypadkowo dotykajac touchpada.
ale co, niech ma!
a co do filmu- spoko. to wazne,zeby miec opanowane auto, ale nie wrzucalbym tego na sadola ;p
Dziękuję, doceniam Twoją pomyłkę i to zrządzenie losu. Im happy !
Wiem bo robie w tej branży o wiele dłużej od ciebie i to ja zlecam takim jak ty. Dokladniej mowiąc takich jak ty wysyłam do mławy po tv aby stali na załadunku po 10 dni za kare.
Dobrze, dobrze. A teraz tornisterek na plecy i marsz w swój transport...
Chcesz mi pojechać? Rób to śmiało - i tak po napisaniu tego posta więcej w ten temat nie wejde i nie przeczytam. Pozdrawiam.
(jeśli wejde to tylko po to aby ci przysrać)
Teraz myślę, że nie 16 a tak z 13 max.
Prawdziwy drift to droga zabawa, gdzie podstawą jest odpowiednia moc silnika, o geometrii i gumach nawet nie wspomnę.
Ustaw pachołki, wytycz trasę i wtedy pokaż czy Wasz klub cokolwiek potrafi, bo takie widoki jak na tym filmiku, widać na każdym większym parkingu zimą.
Przypominacie mi podwórkowych gówniarzy którzy bawią się w wojnę, zamiast pistoletów mając gałęzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów