Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Macie Ikeę w Pabianicach ?
Chyba już wybudowali.
zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/tak-rosnie-ikea.html
Jazda bokiem na parkingu, to jak dać kobiecie samochód na pasie startowym i kazać jej uważać na latarnie.
"Drift" na łuku, zakręcie też nie jest trudny. Wystarczy jeden wieczór, żeby to opanować.
Spróbujcie jazdy bokiem na rondach włącznie z wjazdem i zjazdem z nich. W porównaniu z tym co robicie na tym parkingu to kilka leveli w górę. Boki ze zmianą kierunku to fajna zabawa.
Fajnie, że się spotykacie i sobie jeździcie tu i tam, ale nie przesadzaj z tymi umiejętnościami, bo nie pokazujecie za wiele na tym filmiku.
Dziękuje.
Na śniegu bo szkoda auta i jest bezpieczniej/łatwiej.
Przy małej prędkości bo w tych miejsach nie da się mieć więcej, żeby nie pocałować barierki/znaku.
Banda hejterów i lewopasowychpowolnojeźdźców których mijam codziennie w drodze do i z pracy.
Pozdro dla autorów.
sam jeżdżę 20 letnią e34. też lubię się czasami poślizgać jak spadnie śnieg, bo to fajna zabawa. ale nagrywanie tego, podniecanie się tym i pokazywanie w internecie to buractwo, wstyd i wieśniactwo.
Dziękuje.
Za to szkalowanie innych to honor !
Zdaj mature knurze
Różnimy się tym ,że tacy jak ty pracują dla mnie abym siedział i sie opierdalał pół dnia i pierdolił na sadolu
Co do 1 części tego postu to z maturką możesz pracować w wielu spoko miejscach jak mc donald czy też kfc, do wyboru kasa albo kuchnia, wieśniaku.
Różnimy się tym że ja mam faktyczny wpływ przewyższający średnią krajową a ty pewnie jesteś bezrobotnym znudzonym życiem gimbusem na zasiłku strugającym kozaka na internecie. Wiesz po czym poznać bezrobotnego chama? Po tym że pisze co to on nie ma właśnie na internecie, tutaj możesz być każdym, ja nigdy nie pisałem ile zarabiam bo ta wiedza jest zbędna.
Że przy małej prędkosci? No i co z tego?
Na śniegu bo szkoda auta i jest bezpieczniej/łatwiej.
Przy małej prędkości bo w tych miejsach nie da się mieć więcej, żeby nie pocałować barierki/znaku.
Po co tłumaczyć to komuś, kto nawet nie ma auta? Sami 'miszczowie' Need for Speed'a... Tam potrafią wszystko.
w chuju mam 20 letnie bejce po 40 właścicielach. nie mam pojęcia czy chodzą po 500zł czy po 2tysiące. w dupie to mam.
Dajesz linka do wersji m3 (nie klikałem. patrze na samego linka) a my mowimy go gównie 316i. Tak czy siak moge ci też dać linka z dowolnej aukcji z polonezem za 20tysięcy albo passatem z 90 roku za 40.
Zdaj mature knurze
Różnimy się tym ,że tacy jak ty pracują dla mnie abym siedział i sie opierdalał pół dnia i pierdolił na sadolu
hehe, nie wydaje mi się, aby ten gimbusik na przykład, miał więcej niż 16 lat, zwłaszcza patrząc na jego inne posty ... Także nie ma się co kłucić...
Przy okazji jak zebrało się tu tylu napinaczy po obu stronach konfliktu jak się nazywa hejter hejterów?
...ja mam faktyczny wpływ przewyższający średnią krajową...
...ja nigdy nie pisałem ile zarabiam...
Hę?????
Coś pierdolicie Analu.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów