18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Klub BMW 316i
BMWswap • 2012-03-03, 0:10
niesadystyczne ale za to własna produkcja filmik z naszego klubu z Pabianic. niestety zima w tym roku niezbyt się popisała, przez co mielismy bardzo mało materiałów filmowych, no ale zawsze to jakaś odskocznia od kompa a przy tym w chuj frajda i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Velture 2012-03-03, 0:22 29
Kurwa rajcowanie sie bejcami zz 1-2 średnie krajowe (mówie o pierwszych betach z filmu a nie tych z końca za 2tysiaki) jest tak zajebiste ,że aż wyjde stąd....

Pochwaliłeś sie to teraz oddal się w nieokreślonym kierunku na drzewo.

Wieś sie dorobiła oszczędzając 2 lata aby kupić gówno za kilka tysiaków. Gratuluje.

Boli cie mój koment? Patrz 2 akapity wyżej.
Zgłoś
dr_dex 2012-03-03, 0:31 21
dam ci piwo jak mi wytlumaczysz, czemu niektórzy odpierdalając "super-hiper" ewolucje mają włączone awaryjne ? Że niby to takie fajne w chuj (pytam poważnie, jak typowy lajkonik

a tak poza tym:

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
coval 2012-03-03, 0:44 26
ja pierdole, rozumiem jakies dobre samochody i to na asfalcie zabawa w drift czy cos ale nie kurwa na sniegu i to jeszcze z predkoscią chomika na kołowrotku, jest sie czym chwalić... pozdro. a potem mowią ze BMW jezdza same cioty i bezmozgi, mimo ze lubie ta marke samochodow to w Polsce stereotyp sie potwierdza
Zgłoś
ReconBull 2012-03-03, 0:51 17
@Up Ty zamknij ryja co ? Bo nawet durna pało pierdolona dobrze chodzić nie potrafisz a chcesz oceniać ludzi którzy spędzają swój wolny czas ucząc się opanowania samochodu i dobrze przy tym się bawią.
A jak za kołkiem w zimę siada taka Poczwara jak Ty to Potem mamy karambole i inne cuda !
Pozdro gimbusowy hejterze !
Zgłoś
xiontZ 2012-03-03, 0:54 7
BMWswap napisał/a:

a teraz poznajmy odpowiedzi osób, które NIE są cofnięte w rozwoju

Wrzucając taki filmik oczekujesz pozytywnych komentarzy?
Zgłoś
h................1 2012-03-03, 1:00 1
Na początku myślałem, że pisze "NAZI" od razu wyłaczełem te gówno. Nie obchodzi mnie co tam pisze, po prostu wiem, że to gówno. Dziękuję.
Zgłoś
rydzo2008 2012-03-03, 1:02
ale prędkość to ty zwiększ przy tych ewolucjach co ?
Zgłoś
kitwasic 2012-03-03, 2:40 1
Wrzućcie coś z Pabianic jak macie. Ładne to miasto przecież.
Zgłoś
jedrula 2012-03-03, 3:00
@hemik-
postawilem Tobie piwo przypadkowo dotykajac touchpada.
ale co, niech ma!
a co do filmu- spoko. to wazne,zeby miec opanowane auto, ale nie wrzucalbym tego na sadola ;p
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-03-03, 7:25 1
Najlepiej tylko na tym filmiku wyszedł szmelcwagen
aha i jeszcze IKEA bo mają dobre promocje teraz

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
BMWswap 2012-03-03, 8:54 9
wszyscy najmądrzejsi, którzy krytykują ten film: czekam na wasze filmiki z tym co potraficie. umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam najłatwiej usiąść przed kompem i krytykować a jak przychodzi co do czego to sie okazuje że macie dwie lewe ręce co za naród a klubowe filmiki mamy też inne, również z lata, ale przecież nie bede sie tłumaczył przed kims kto jedyne co potrafi to stasować sie przed kompem w 2 sekundy

rydzo2008 napisał/a:

ale prędkość to ty zwiększ przy tych ewolucjach co ?

umiesz lepiej? proszę pokaż albo lepiej się nie ośmieszaj, bo widać że pojęcia zero
Zgłoś
CrazyEdek 2012-03-03, 8:58 8
Cars and babes Bmw Edition Compilation

Fajnie, dobrze czasem pooglądać czyjąś oryginalną produkcję. Pozdrawiam
Zgłoś
Marcinxxxxx 2012-03-03, 9:23 13
Tyle wieśniaków z rana nie na moją głowe
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-03-03, 10:31 17
Cytat:

dam ci piwo jak mi wytlumaczysz, czemu niektórzy odpierdalając "super-hiper" ewolucje mają włączone awaryjne ? Że niby to takie fajne w chuj (pytam poważnie, jak typowy lajkonik

Bo na neony to już nie starczyło.

Cytat:

aha i jeszcze IKEA bo mają dobre promocje teraz

Zajebisty komplet noży mają teraz, chyba o 50% niższa cena, polecam

Cytat:

wszyscy najmądrzejsi, którzy krytykują ten film: czekam na wasze filmiki z tym co potraficie. umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam najłatwiej usiąść przed kompem i krytykować

O kurwa, znów to samo
Więc Ty zapewne nie krytykujesz rządu, piłkarzy, i innych ludzi robiących rzeczy których sam nie uprawiasz. Wstawiasz film ze starymi bejcami, na którym nie ma jako tako specjalnie umiejętności, prędkość niska (albo chujowe ujęcia) i oczekujesz oklasków? Sory, ale coraz mniej osób jara się BMW bo to BMW (łysych po zawodówie też coraz mniej). Umiejętności? Ile tu macie 40km/h? Na niewiele się zda to wyczucie auta gdy w poślizg wpadniesz przy 80. Montaż filmu? Montaż to jest AAE a nie zlepki paru ujęć i podłożona muzyka.

Chcesz błysnąć umiejętnościami, zobacz jazde na trolejach a nie 40 km/h po sniegu

A tu masz prawdziwe umiejętności.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem