niesadystyczne ale za to własna produkcja filmik z naszego klubu z Pabianic. niestety zima w tym roku niezbyt się popisała, przez co mielismy bardzo mało materiałów filmowych, no ale zawsze to jakaś odskocznia od kompa a przy tym w chuj frajda i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa rajcowanie sie bejcami zz 1-2 średnie krajowe (mówie o pierwszych betach z filmu a nie tych z końca za 2tysiaki) jest tak zajebiste ,że aż wyjde stąd....
Pochwaliłeś sie to teraz oddal się w nieokreślonym kierunku na drzewo.
Wieś sie dorobiła oszczędzając 2 lata aby kupić gówno za kilka tysiaków. Gratuluje.
Boli cie mój koment? Patrz 2 akapity wyżej.
Pochwaliłeś sie to teraz oddal się w nieokreślonym kierunku na drzewo.
Wieś sie dorobiła oszczędzając 2 lata aby kupić gówno za kilka tysiaków. Gratuluje.
Boli cie mój koment? Patrz 2 akapity wyżej.
dam ci piwo jak mi wytlumaczysz, czemu niektórzy odpierdalając "super-hiper" ewolucje mają włączone awaryjne ? Że niby to takie fajne w chuj (pytam poważnie, jak typowy lajkonik
a tak poza tym:
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
a tak poza tym:
ja pierdole, rozumiem jakies dobre samochody i to na asfalcie zabawa w drift czy cos ale nie kurwa na sniegu i to jeszcze z predkoscią chomika na kołowrotku, jest sie czym chwalić... pozdro. a potem mowią ze BMW jezdza same cioty i bezmozgi, mimo ze lubie ta marke samochodow to w Polsce stereotyp sie potwierdza
@Up Ty zamknij ryja co ? Bo nawet durna pało pierdolona dobrze chodzić nie potrafisz a chcesz oceniać ludzi którzy spędzają swój wolny czas ucząc się opanowania samochodu i dobrze przy tym się bawią.
A jak za kołkiem w zimę siada taka Poczwara jak Ty to Potem mamy karambole i inne cuda !
Pozdro gimbusowy hejterze !
A jak za kołkiem w zimę siada taka Poczwara jak Ty to Potem mamy karambole i inne cuda !
Pozdro gimbusowy hejterze !
BMWswap napisał/a:
a teraz poznajmy odpowiedzi osób, które NIE są cofnięte w rozwoju
Wrzucając taki filmik oczekujesz pozytywnych komentarzy?
Na początku myślałem, że pisze "NAZI" od razu wyłaczełem te gówno. Nie obchodzi mnie co tam pisze, po prostu wiem, że to gówno. Dziękuję.
@hemik-
postawilem Tobie piwo przypadkowo dotykajac touchpada.
ale co, niech ma!
a co do filmu- spoko. to wazne,zeby miec opanowane auto, ale nie wrzucalbym tego na sadola ;p
postawilem Tobie piwo przypadkowo dotykajac touchpada.
ale co, niech ma!
a co do filmu- spoko. to wazne,zeby miec opanowane auto, ale nie wrzucalbym tego na sadola ;p
Najlepiej tylko na tym filmiku wyszedł szmelcwagen
aha i jeszcze IKEA bo mają dobre promocje teraz
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
wszyscy najmądrzejsi, którzy krytykują ten film: czekam na wasze filmiki z tym co potraficie. umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam najłatwiej usiąść przed kompem i krytykować a jak przychodzi co do czego to sie okazuje że macie dwie lewe ręce co za naród a klubowe filmiki mamy też inne, również z lata, ale przecież nie bede sie tłumaczył przed kims kto jedyne co potrafi to stasować sie przed kompem w 2 sekundy
umiesz lepiej? proszę pokaż albo lepiej się nie ośmieszaj, bo widać że pojęcia zero
rydzo2008 napisał/a:
ale prędkość to ty zwiększ przy tych ewolucjach co ?
umiesz lepiej? proszę pokaż albo lepiej się nie ośmieszaj, bo widać że pojęcia zero
Cars and babes Bmw Edition Compilation
Fajnie, dobrze czasem pooglądać czyjąś oryginalną produkcję. Pozdrawiam
Fajnie, dobrze czasem pooglądać czyjąś oryginalną produkcję. Pozdrawiam
Tyle wieśniaków z rana nie na moją głowe
Cytat:
dam ci piwo jak mi wytlumaczysz, czemu niektórzy odpierdalając "super-hiper" ewolucje mają włączone awaryjne ? Że niby to takie fajne w chuj (pytam poważnie, jak typowy lajkonik
Bo na neony to już nie starczyło.
Cytat:
Zajebisty komplet noży mają teraz, chyba o 50% niższa cena, polecam
Cytat:
wszyscy najmądrzejsi, którzy krytykują ten film: czekam na wasze filmiki z tym co potraficie. umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam najłatwiej usiąść przed kompem i krytykować
O kurwa, znów to samo
Więc Ty zapewne nie krytykujesz rządu, piłkarzy, i innych ludzi robiących rzeczy których sam nie uprawiasz. Wstawiasz film ze starymi bejcami, na którym nie ma jako tako specjalnie umiejętności, prędkość niska (albo chujowe ujęcia) i oczekujesz oklasków? Sory, ale coraz mniej osób jara się BMW bo to BMW (łysych po zawodówie też coraz mniej). Umiejętności? Ile tu macie 40km/h? Na niewiele się zda to wyczucie auta gdy w poślizg wpadniesz przy 80. Montaż filmu? Montaż to jest AAE a nie zlepki paru ujęć i podłożona muzyka.
Chcesz błysnąć umiejętnościami, zobacz jazde na trolejach a nie 40 km/h po sniegu
A tu masz prawdziwe umiejętności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów