Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widzać tu fajną metodę na to, żeby w swoim wątku zrobić ruch w komentarzach. Wystarczy napisać, że to MOJE dzieło, JA jestem autorem, JA montażystą i JA reżyserem. Wtedy pojawi się "pińcet" wpisów, z czego: 80% userów będzie jechać z góry na dół autora wątku, jedni kulturalnie, inni wyzywająć od chujów i ciot, a pozostałe 20% będzie go bronić i wchodzić w polemikę z tymi 80%, czym dodatkowo będą ich nakręcać i wkurwiać. I tak oto powstanie nieskończona ilość bluzgów i "jazd" w stylu każdy na każdego i już po kilku wpisach wszyscy zapomną o czy wogóle jest ww. wątek i będą się tylko zastanawiać czym jeszcze można najboleśniej dojebać adwersarzowi... Witajcie w polskim piekle.....
"i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju"
gdzie tu trening? bardzo szeroko wszędzie, nie ma wyznaczonych żadnych linii, ani nic, po prostu jedziecie tak jak chcecie bo jest W CHUJ MIEJSCA. Nie możecie potem analizować tego co zrobiliście z tym co chcieliście jako tako zrobić, bo nie ma punktu odniesienia (Czyt. nie ma trasy do której należy dobrać odpowiednią i optymalną prędkość, aby ją szybko pokonać bez wypadania z niej)...
No chyba, że treningiem nazywacie na serio jazdę "od tak" po śniegu, to przypadkiem i ja chyba odbywam takie treningi w zimie na parkingu, jednak nie nazywałem tego treningiem...
Poszedłem na studia wiec została ona sprzedana teraz mam na spółkę z ojcem e 39 jest wyśmienita!
To przemilczę, okej.
Choć ma już 11 lat posiada wyposażenie bardzo zbliżone często nie standardowe aut średniej klasy m.in. Navi zmieniarke podgrzewane fotele tempomant czujniki parkowania TV itp. siedzisz w niej jak na fotelu plastiki nie drażnią nic nie skrzypi nie wystukane żadne części tapicerka podkreślam 11 letnie auto, gdzie w innych autach marki opel nissan czy seat po 3 lat pogadać się nie da jak jedziesz po brukowej drodze... Po za tym dziwi mnie to, że większość ludzi neguje tę markę a na ulicy mało łba nie skręcą...
Piwko dla Ciebie leci i duży plus za film! Pozdrawiam!
Dodam też to do osoby która pisała o ewolucjach. Zapewne masz przedni napęd i bączki pokręcić możesz sobie jedynie na wstecznym;)
Ale kurwa i co teraz mam ubolewać nad tym że jeszcze nie odebrałem swojego Aventadora z salonu? Czy jak? Chwalisz się? Bo nie rozumiem...
A co do prucia się do starych samochodów, to stare są najlepsze!
Zależy co masz na myśli pisząc stare. Bo na tym filmie jest kilka ładnych, a reszta to trupy. Takie E30 ni chuja nie będzie jakimś super klasykiem przez najbliższe 20lat(wyjątkiem m3)
Popierdoliło wam się przez te wszystkie germany stajle i cult stajle, ale golf, e30 i chuj wie co jeszcze posadzone na glebe nadal będzie dość biednie(nie w sensie materialnym) wyglądało.
Dla chłopaków z Pabianickiego klubu BMW POZDROWIENIA od klubu Daewoo Polska może różni Nas marka ale nie różni Nas PASJA
Ogólnie ci co jeździli to wiedzą ile skilla trzeba, aby pokręcić się wokół latarni czy jechać bokiem na wąskim łuku, także trochę nie rozumiem po co szarpiesz się z gimbuskami. Faktem jest, że cudów nie odpierdalacie, ale zabawa zimowa fajna - m.i. dlatego, że wspólna
Trochę fotek i artykułów z naszego klubu; powitanie wiosny 2011, Tor Poznań:
blogomotive.pl/index.php/2011/05/11/225-tor-poznan/
plus.google.com/photos/106824563454466928585/albums/560648690861849449...
Moja stoi koło alpiny
A tu lista czasów: tptd.pl/BMW-wszystkie%20czasy.pdf
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów