Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W chuju mam ten film, to czym jeżdżą, w jakich warunkach i przy jakich prędkościach. Przynajmniej nie siedzą przed kompem i nie udają ekspertów. Kurwa. Na tym forum jest każdy, od mechaników aż po prawników przez lekarzy i farmaceutów, po wyłączeniu kompa jesteście zwykłymi szarymi biednymi polaczkami. Wyluzujcie te dupy w końcu pajace bo to forum schodzi bardziej na psy, odkąd mam tutaj konto uczestniczyłem w jednej merytorycznej dyskusji, reszta to jakieś jebane hejty i wymądrzenia pseudo inteligentów których de facto mieszam z gównem jedną linijką komentarza bo to przecież nie problem pojechać kogoś kto nie ma żadnych argumentów.
A ty Velture oczywiście jak zwykle masz wszystko droższe, lepsze, fajniejsze ale tak na prawdę każdego tutaj chuj obchodzi co masz i co z tym robisz.
Wbijcie sobie do tych pustych łbów debile że wasze zdanie normalnego człowieka nie obchodzi, jak wam się film nie podoba to nie komentuje i tyle, wywołujecie niepotrzebne zamieszanie i wszczynacie gówno warte niemerytoryczne awantury.
Jak chcecie drifty na asfalcie to sami róbcie rowerami - da się, wnioskując po materiałach w internecie.
Ziomek nie przejmuj się. Dobrze robicie, fajna zabawa. Do następnych filmików oszczędź dubstepu. Wielu ludzi go nie trawi i choćby dlatego walą komentarze jak popadnie.
Ave.
Ja pierdole. Pajace jak się napinają. Znawcy, kreatorzy szarej prozy codzienności he. 90% wypowiadających się w tym temacie ze szkółki wraca do domu i odpala kompa, no kurwa
W Anal Wjeżdżam
dobre.
Przynajmniej nie siedzą przed kompem i nie udają ekspertów.
Napisałeś to z kompa.......
A ty Velture oczywiście jak zwykle masz wszystko droższe, lepsze, fajniejsze ale tak na prawdę każdego tutaj chuj obchodzi co masz i co z tym robisz.
nie trudno mieć coś droższego niż 20 letnie bmw.... jakbyś popracował to byś wiedział. Idź mamusie poproś o kieszonkowe jak to potrafisz najlepiej.
Napisałeś to z kompa.......
Nie udawałem eksperta.
nie trudno mieć coś droższego niż 20 letnie bmw.... jakbyś popracował to byś wiedział. Idź mamusie poproś o kieszonkowe jak to potrafisz najlepiej.
Co do pierwszej części to widać że znajomość rynku bmw jest Ci obca. Za dobry egzemplarz e30 musisz zapłacić tyle co za dobry samochód z rocznika 2006/2007
Zwróć uwagę na rok produkcji datowany na '88.
A co do reszty to nie proszę "mamusi o kieszonkowe" ponieważ zarabiam wystarczająco dużo aby takim łakom jak ty robić przykrość. Skoro już tak fajnie poruszyłeś ten temat to muszę Cię uświadomić że pracuje jako kierowca w jednej z lepiej prosperujących firm logistycznych w Warszawie. Na płace nie narzekam : )
Jeżeli chcesz komuś ubliżyć to posiadaj chociaż podstawową wiedzę na jego temat, burku.
Nie udawałem eksperta.
Co do pierwszej części to widać że znajomość rynku bmw jest Ci obca. Za dobry egzemplarz e30 musisz zapłacić tyle co za dobry samochód z rocznika 2006/2007
Kod:http://otomoto.pl/bmw-318-bmw-e30-m3-321km-C22957843.html
Zwróć uwagę na rok produkcji datowany na '88.
A co do reszty to nie proszę "mamusi o kieszonkowe" ponieważ zarabiam wystarczająco dużo aby takim łakom jak ty robić przykrość. Skoro już tak fajnie poruszyłeś ten temat to muszę Cię uświadomić że pracuje jako kierowca w jednej z lepiej prosperujących firm logistycznych w Warszawie. Na płace nie narzekam : )
Jeżeli chcesz komuś ubliżyć to posiadaj chociaż podstawową wiedzę na jego temat, burku.
w chuju mam 20 letnie bejce po 40 właścicielach. nie mam pojęcia czy chodzą po 500zł czy po 2tysiące. w dupie to mam.
Dajesz linka do wersji m3 (nie klikałem. patrze na samego linka) a my mowimy go gównie 316i. Tak czy siak moge ci też dać linka z dowolnej aukcji z polonezem za 20tysięcy albo passatem z 90 roku za 40.
Zdaj mature knurze
Różnimy się tym ,że tacy jak ty pracują dla mnie abym siedział i sie opierdalał pół dnia i pierdolił na sadolu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów