Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moc emocji gwarantowana:)
To jest nauka i umiejętności ? Fiat 126p wykręci lepsze boki na śniegu niż Wy, real.
Chuja się tak nauczysz. 316i ? Proszę Cię... do nauki w zasadzie nie musisz mieć wykoksionego vanosa.
Na początek polecam sierrę 2.0 DOHC, wybebeszyć, wrzucić kubel i hydrołapę. No i pospawać dyfer.
Wrzuć 13' z fiesty na tył, ustaw kąty z przodu i możesz ćwiczyć level 1. Na ASFALCIE, kurwa. I prędkość wejściowa od 60 i powoli w górę, aż przestaniesz lądować w krzakach i pociągniesz bok do końca.
Potem jak ktoś ma iloraz nieco większy od ameby, może się bawić w soft turbo.
Koszty takiej zabawy śmieszne, ale faktycznie można się czegoś nauczyć, zarówno techniki jazdy jak i liznąć trochę mechaniki pojazdowej.
No chyba, że lepiej "upalać" 1.6 na śniegu
Zabawa ze slizganiem sie po sniegu autem jest na prawde przednia, przyznam ale jak widze tu wstawki z "treningiem, umiejetnosciami, wlozonym wysilkiem i potem" to smiech mnie ogarnia. Troche powagi panowie jezeli chcecie sie reprezentowac jako klub.
umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam
dałbym linka, ale dostane warna za reklamy
Wracajac do tematu, to jestem fanem marki, mam juz swoja 3 bete (do napinaczy - nie za 1000zl), i nigdy nie mam zamiaru kupic nic innego. Sam naleze do klubu BMW.
Kolego BMWswap, nie odczuj tego jako ataku, ale film jest naprawde slaby. Moja pierwsza beta na ciasniejszych parkingach i rondach lepsze drifty robilem. Nie odbieraj tego jako atak, tylko jako ocene goscia, ktory tez siedzi w temacie.
A co do nazwy klubu to mogliscie zostawic samo BMW Klub, te 316i to troche przypalowe
No, ale za samo BMW w filmie piwo leci
widzę ze 90% komentarzy to napinka gimbazy, która mnie bawi do łez, także prosze komentujcie tylko zazdrość przemawia, żal wam dupsko sciska ze nie możecie tak robić, że was nie stac, a tych których stac i krytykują stare ale poczciwe BMW zapewne sponsorują rodzice także naprawde możecie się ciągnąć. popierdolcie sobie jeszcze i zeby was dobic, filmik ma duże szanse na główną, mimo że w chuj nie jest sadystyczny, o czym ostrzegłem w pierwszym zdaniu no i nadal czekam na wasze produkcje, jak na razie wiadomo że potraficie się napinać, cos oprócz tego umiecie posrańce?
P.S. klub BMW 316i to tylko nazwa klubu. nie oznacza to że są tam tylko 316, bo jak widać są tez inne beemki, kto chce ten wie, cała reszta siedzi tylko przed kompem i wpierdala swoje gile
Sam jesteś gimbaza dla mnie. Jeżdze lepszym, mocniejszym i o niebo droższym autem niż ty ale i tak każdy koment który tobie dupy nie wyliże to będzie źle. Jakbym na nurburgringu wykręcił 7min okrążenie oraz wkleiłbym tutaj filmik i tak byś się dojebał.... Taka mentalność niestety.
Idź sobie zainstaluj ze 2 magnetyzery i podtlenek lpg oraz 'czipa' który ci doda +30% mocy. Nie zapomnij o rynnie zamiast wydechu ,która daje +40% mocy i +20 do lansu.
Rajcujesz sie gównem. Tego sie nawet samochodem nie da nazwać. Wole już golfy I, II, III z silnikami 1.4 a nie wiejskie 20 letnie bmw sprowadzone z germanii "1 właściciel, serwisowane, garażowane, bezwypadkowe ale ma pół metra szpachli"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów