Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
"Ale ja nie oceniłem ich merytoryczności słów. Generalnie nie mam zdania na ten temat.. "
ale z Ciebie zasrany gimnazjalista... goowno wiesz i szczekasz na Palikota a "nie masz zdania.." kuźwa ty onanisto pierdolony !!!! jak masz coś ciekawego do powiedzenia to mów ale jak masz "szczekać" a potem "odszczekiwać" swoje słowa to idź do kibla albo mamy i się tam luzuj durna pało !!!!
ja glosuje na Janusz i chuj! pierdole tych slugusow watykanczykow ktorzy pierdola w dupe 95% polaczkow kleczacych przed chujami w sukienkach! hahaha zalosne klekac przed jakims dewiantem seksualnym ktory podobno jest heteroseksualista ktory zyje w celibacie.... hahaha tak jasne celibat napewno nie ruchaja albo nie trzepia konia a juz wojtyla to byl swiety za zycia.... hahahaha kurwa to jest horrendum co sie dzieje w tych watykanskich lbach pustych! ludzie ocknijcie sie bo "telewizja watykansko-publiczna" czyli TVPis czy inne tvn dziwiszowskie media pisza historie na nowo nie rzetelnie i wbrew prawdzie! wszyscy bylismy np karmieni tym ze na Polske napadl pierwszy Hitler a tak na serio to napadla na nas slowacja czyli rezim ksiedze<!!!> Tiso! poczytajcie jesli nie wierzycie! juz samo to pokazuje skale kurestwa watykanczykow i im podleglych slugusow!!! skoro to wmowili ludziom i swiatu to pomyslcie jak "napisali" historie Polski!!! Palikot daje nam jedyny rozsadny wybor bo nie jest w gownie umazany jak "demokraci" kaczynskie i tuski ktorzy wiedza o demokracji caly chuj bo sie wychowli w socjalizmie <nie komunizmie!!!> a nie w wolnym kraju! chociaz za czasow PRL bylo wiecej wolnosci jak teraz!!!
zjadłeś dzisiaj swój Prozac napinaczu? raczej wątpie
Mam nadzieje, ze wygra PO i beda surowsze kary za posiadanie narkotyków a za spożywanie się pojawią, bo obecnie ich nie ma.
A przede wszystkim żadnej legalizacji.
I bez zioła gimbole głupieją.
a za kompletny brak profesjonalizmu prowadzących powinni ich wyjebać z pracy
Tyle w temacie, dziękuje , dobranoc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów