Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Brakuje jeszcze Bodka i jego słynnego tekstu "co za niefart" i historyjki o pieczeniu dziecka zamiast kurczaka.
Właśnie kurwa. wiedziałem że czegoś tu brakowało!
Jaraj dalej i wierz w bajki to się kiedyś spotkamy
Piękno internetu, niereformowalne przygłupy, które nie potrafią przyznać się do błędu. Ty swoją wiedzę czerpiesz z pociesznych tekstów pseudoznawców, moja jest empiryczna. Naucz się czytać ze zrozumieniem- nie neguję tego, że zdarza się zioło z dodatkami. Neguję idiotyzm jakoby dilerzy dodawali heroinę i speeda do mj. Byłoby to nieopłacalne, a wiesz o co chodzi w narkobiznesie? Skup się teraz- o pieniądze misiu.
Piękno internetu, niereformowalne przygłupy, które nie potrafią przyznać się do błędu. Ty swoją wiedzę czerpiesz z pociesznych tekstów pseudoznawców, moja jest empiryczna. Naucz się czytać ze zrozumieniem- nie neguję tego, że zdarza się zioło z dodatkami. Neguję idiotyzm jakoby dilerzy dodawali heroinę i speeda do mj. Byłoby to nieopłacalne, a wiesz o co chodzi w narkobiznesie? Skup się teraz- o pieniądze misiu.
To sobie sam przeczysz Zauważ, że klientami nie tylko są biedacy... ale także bogacze, którym chodzi o coś więcej. Magią internetu jest to, że próbujesz czyjąś wiedzę ocenić nie znając tej osoby
peace.
BO TO SIĘ KURWA W JAKIKOLWIEK SPOSÓB BY NIE OPŁACIŁO.
Ktoś kiedyś rzucił tezę mówiącą, że możliwe jest dodawanie heroiny do mj. Heroina silnie uzależnia, sprzedawano ją "początkującym, którzy popadali w nałóg, a diler tym samym nabywał stałego klienta. Kiedy już dil się kapnie że to nałóg, będzie mu sprzedawał mj bez heroiny, a sakwa będzie pęcznieć. Z początku straty - później zysk.
Ale czy faktycznie tak robiono - NIE WIEM.
PS foad, fajnie że wróciłeś
To sobie sam przeczysz Zauważ, że klientami nie tylko są biedacy... ale także bogacze, którym chodzi o coś więcej. Magią internetu jest to, że próbujesz czyjąś wiedzę ocenić nie znając tej osoby
A wpadłeś na to, że ci bogaci mogą sobie kupić... heroinę?
Żółwik Scarlet, moja obecność będzie raczej sporadyczna, jednak ciężko odstawić Sadistica;)
A wpadłeś na to, że ci bogaci mogą sobie kupić... heroinę?
Żółwik Scarlet, moja obecność będzie raczej sporadyczna, jednak ciężko odstawić Sadistica;)
A po co skoro można to i to?
PS. Jak już wspomniałem - niedługo spotkanie
źródło + większy opis akcji
Ale ja nie oceniłem ich merytoryczności słów. Generalnie nie mam zdania na ten temat..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów