18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś
miedziak 2010-10-31, 16:40 2
Dziad_z_Lasu napisał/a:

Brakuje jeszcze Bodka i jego słynnego tekstu "co za niefart" i historyjki o pieczeniu dziecka zamiast kurczaka.

Właśnie kurwa. wiedziałem że czegoś tu brakowało!

Zgłoś
foad69 2010-10-31, 17:00 2
Echelon napisał/a:

Jaraj dalej i wierz w bajki to się kiedyś spotkamy

Piękno internetu, niereformowalne przygłupy, które nie potrafią przyznać się do błędu. Ty swoją wiedzę czerpiesz z pociesznych tekstów pseudoznawców, moja jest empiryczna. Naucz się czytać ze zrozumieniem- nie neguję tego, że zdarza się zioło z dodatkami. Neguję idiotyzm jakoby dilerzy dodawali heroinę i speeda do mj. Byłoby to nieopłacalne, a wiesz o co chodzi w narkobiznesie? Skup się teraz- o pieniądze misiu.
Zgłoś
E................n 2010-10-31, 17:18
foad69 napisał/a:

Piękno internetu, niereformowalne przygłupy, które nie potrafią przyznać się do błędu. Ty swoją wiedzę czerpiesz z pociesznych tekstów pseudoznawców, moja jest empiryczna. Naucz się czytać ze zrozumieniem- nie neguję tego, że zdarza się zioło z dodatkami. Neguję idiotyzm jakoby dilerzy dodawali heroinę i speeda do mj. Byłoby to nieopłacalne, a wiesz o co chodzi w narkobiznesie? Skup się teraz- o pieniądze misiu.

To sobie sam przeczysz Zauważ, że klientami nie tylko są biedacy... ale także bogacze, którym chodzi o coś więcej. Magią internetu jest to, że próbujesz czyjąś wiedzę ocenić nie znając tej osoby
Zgłoś
RastaSoldat 2010-11-01, 15:12
moim skromnym zdaniem tylko osoba popierdolona dałaby herę albo fetę do baku ale cóż foad nie znamy się Echelon ma przejebanych ziomów którzy NA PEWNO tak robią, jest w temacie w chuj i basta
peace.
Zgłoś
~Vuko 2010-11-01, 16:54 1
foad69 napisał/a:

BO TO SIĘ KURWA W JAKIKOLWIEK SPOSÓB BY NIE OPŁACIŁO.

Ktoś kiedyś rzucił tezę mówiącą, że możliwe jest dodawanie heroiny do mj. Heroina silnie uzależnia, sprzedawano ją "początkującym, którzy popadali w nałóg, a diler tym samym nabywał stałego klienta. Kiedy już dil się kapnie że to nałóg, będzie mu sprzedawał mj bez heroiny, a sakwa będzie pęcznieć. Z początku straty - później zysk.
Ale czy faktycznie tak robiono - NIE WIEM.
Zgłoś
Scarlet 2010-11-01, 16:56 1
heheh, aż się komentować nie chce po czytaniu komentarzy forumowych znawców a heroina/amfetamina w MJ już mnie rozłożyła na łopatki, ciekawe kto wymyśla takie brednie

PS foad, fajnie że wróciłeś
Zgłoś
foad69 2010-11-02, 0:40
Echelon napisał/a:

To sobie sam przeczysz Zauważ, że klientami nie tylko są biedacy... ale także bogacze, którym chodzi o coś więcej. Magią internetu jest to, że próbujesz czyjąś wiedzę ocenić nie znając tej osoby

A wpadłeś na to, że ci bogaci mogą sobie kupić... heroinę?

Żółwik Scarlet, moja obecność będzie raczej sporadyczna, jednak ciężko odstawić Sadistica;)
Zgłoś
E................n 2010-11-03, 19:02
foad69 napisał/a:

A wpadłeś na to, że ci bogaci mogą sobie kupić... heroinę?

Żółwik Scarlet, moja obecność będzie raczej sporadyczna, jednak ciężko odstawić Sadistica;)

A po co skoro można to i to?

PS. Jak już wspomniałem - niedługo spotkanie
Zgłoś
Luis 2010-11-04, 15:21
wielka zadyma z dopalaczami, a tu ni z gruchy ni z pietruchy o pozwolenie hodowli konopi się starają pewnie będą bawić się wyśmienicie... ale w tradycyjny Polski sposób

źródło + większy opis akcji
Zgłoś
Scarlet 2010-11-04, 22:56
ale nie trzeba być za legalizacją żeby podawać fakty a nie mity
Zgłoś
P................A 2011-09-16, 21:15 8
Palikot szaleje

Zgłoś
cyklop28 2011-09-16, 21:26 1
Co za pajace.. Zwłaszcza Ci w zielonym.. ten co gada czyta z kartki położonej chyba na chuju tego drugiego...
Zgłoś
calasty 2011-09-16, 21:36
@cyklop bardzo dobrze mówią, żeby mieć wyroki za posiadanie to dopiero pajace wymyślili... popieram ich w całości choć i tak pewnie nie wygrają
Zgłoś
cyklop28 2011-09-16, 21:52
@calasty
Ale ja nie oceniłem ich merytoryczności słów. Generalnie nie mam zdania na ten temat..
Zgłoś
n................1 2011-09-16, 22:11
blablabla spisek blabla głosuj na palikota blablabla
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem